Kamp: Brøndby IF vs Aalborg Boldklub

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 2,10

Units: 3/5

Spilstop: 18 august kl. 18:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Brøndby kan efter deres Europa League nederlag til Braga, nu sætte fuld fokus ind på Superligaen. De møder på hjemmebane nordjyske Aab, og begge hold kommer fra sejre i den hjemlige liga. Aab slog et slagent Esbjerg mandskab med hele 4-0, imens Brøndby ude besejrede Hobro med 2-0. Dermed har Brøndby vist, at de kan komme flot tilbage på sporet efter et hårdt nederlag i midtugen i europæisk fodbold.

Mod Hobro forventede mange, at BIF ville falde sammen og miste point igen, som tilfældet var mod Horsens ugen før. Der var dog den markante forskel på de to kampe, at imod Horsens havde Brøndby været ude i forlænget spilletid og var mærkede. Imens de mod Hobro viste klassen, og ikke var tømte for kræfter. Hos Unibet kan du få odds 2,10, hvis Brøndby fortsætter formen fra forrige runde og igen sikrer sig en sejr!

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

Som skrevet er Europa League nu bag Brøndby, og de kan sætte alle kræfter ind på Superligaen. Dagens modstander Aab skal helt tilbage til 2016 for, at finde sidste sejr over Brøndby. Vi skal endda længere tilbage for, at finde deres seneste sejr på Brøndbys hjemmebane da den kom i 2015. Brøndby har dermed et rigtig godt tag på dagens modstander, hvilket to sejre i de seneste tre kampe også vidner om.

Hos Aab mangler de med stor sandsynlighed angriberen Tom Van Weert, og han vil blive savnet. Deres to hidtidige sejre er kommet mod bundhold, og begge på hjemmebane. På udebanen har Aab ikke imponeret, og har tabt til Midtjylland og Lyngby, og vi forventer at de igen mod Brøndby får det svært. Hos hjemmeholdet Brøndby er der også et par spillere, som er ude til dagens opgør. Hermannsson har karantæne og Tibbling er blevet langtidsskadet. Vigen og Mukhtar kan gøre comeback mod Aab, men det er uvist om de to når at blive klar.

Til trods for, at BIF mangler disse spillere, så er erstatningerne virkelig spændende. Skipper og Lindstrøm har taget Superligaen med storm, og det forventes at de begge får chancen fra start. Derudover er polske Wilczek gået målamok, med vanvittige seks mål i blot fem kampe. Han kan om nogen være manden, der gør livet rigtig surt for Aab på den svære Brøndby hjemmebane!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hjemmeholdet Brøndby IF vinder over de nordjyske udfordrere fra Aalborg Boldklub i aftenens Superliga opgør. Til odds 2,10 hos bookmakeren Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund