Kamp: Brøndby IF vs Lechia Gdansk

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen (i ordinær spilletid)

Odds: 1,75

Units: 2/5

Spilstop: 1 august kl. 19:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I aften spiller Brøndby IF returopgør imod polske Lechia Gdansk. I den første kamp tabte Brøndby på den svære udebane med 1-2. Men det ene mål de dog fik kan vise sig, at blive utroligt vigtigt. Nu gælder det nemlig et returopgør, hvor Brøndby går ind til kampen som favoritter. Og Brøndby skal vinde kampen, ellers er det simple faktum, at de er ude af årets Europa League. Der er lidt forskellige scenarier for Brøndby men sikkert er det, at de er videre med en tomålssejr.

Mindre kan dog også gøre det, men det vil kræve at de f.eks. vinder 1-0. Eller at de efter en 2-1 sejr, vil sejre i en potentiel overtid samt straffesparkskonkurrence. Vi føler os overbevist om, at Brøndby ikke spiller en ligeså skidt kamp, som i første møde med polakkerne. I weekendens Superligakamp mod OB, fik BIF da også tanket en god portion selvtillid. Efter to sene mål af Wilczek sikrede de sig en 3-2 sejr. Vi tror BIF gør det onde ved Lechia og vinder kampen. Hos Unibet kan du få pæne odds 1,75 for en dansk sejr, hvilket vi anbefaler.

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

For at sikre sig den samlede sejr, kræver det mål fra Brøndby. Med de mange chancer Lechia Gdansk formåede, at tilspille sig i første kamp er det ikke utænkelig, at de kan lave en enkelt pind. Laver de mere end blot et mål, vil det endda kræve en endnu større offensiv fra Brøndby. Idet BIF skal vinde med to overskydende mål, hvis Gdansk laver mere end et mål. Den danske hjemmebane har dog i år været rigtig god. I de tre kampe de har spillet, har de således lavet hele 10 mål, hvilket er et snit de håber de kan opretholde mod polakkerne.

Brøndby har da også spillerne til, at sætte pres på Lechia. Deres offensiv tæller navne, som Wilczek, Uhre, Tibbling, Hedlund og måske Mukhtar som er tvivlsom med en skade. Firepower er der altså nok af, og udover de nævnte har også Kaiser med to mål vist, hvorfor han blev hentet til Danmark i sidste sæson. Forsvaret viste sig lidt som akilleshælen i den første kamp, i en kamp hvor de var på hælene flere gange. Formår de at spille sig op, burde BIF kunne hive sejren hjem!

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder Europa League returopgøret imod Lechia Gdansk, i ordinær spilletid. Til odds 1,75 hos bookmakeren Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund