Superligaen har i denne weekend en lørdagskamp. Hvor AC Horsens på hjemmebanen tager imod de forsvarende mestre fra FC København. De tidligere kampe imellem disse to mandskaber, har været særdeles målrige. Og der er da ingen grund til, at tro det skulle ændre sig i dag. Sidst de mødtes vandt FC København således med hele 6-1 i Horsens.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få et 100 kroner kontant ekstra bet, for hvert scorede mål i kampen. Opret dig som ny kunde og spil på kampen til et odds der minimum giver 1,80. Så er du kvalificeret til Mr Greens tilbud. Du skal minimum spille 200 kroner på kampen, som i så fald vil give dig en masse kroner igen i tilfælde af mange mål. Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Spil lige her på Horsens vs FC København

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil minimum 200 kroner på kampen mellem Horsens og FCK
  3. Dit spil skal placeres til odds 1,80 eller mere
  4. Få et 100 kroner kontant ekstra bet for hvert mål der scores!
  5. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Vi anbefaler dog, at du som minimum indbetaler 200 kroner, da det er det minimum man skal spille på dagens kamp. Herefter spiller du minimum 200 kroner på kampen til minimum odds 1,80, og er dermed kvalificeret til MR Greens fantastiske tilbud.

Kampen vises i øvrigt på den danske kanal TV3 Sport fra klokken 17:30.

 

Derfor kommer der mange mål i kampen

Som skrevet er der altså mange mål i begge disse hold, når de tørner sammen. De seneste fire opgør er således endt henholdsvis 4-1, 3-2, 2-1 og 6-1. De har budt på en hjemmesejr til FC København, samt to udesejre til københavnerne. Horsens har så vundet det sidste opgør, som var i sidste sæson. Hvor de meget overraskende slap afsted med en 2-1 sejr, på den svære udebane i Parken. I sæsonens første to kampe, har der igen været mange mål i begge holds kampe. Horsens tabte 0-3 i første kamp, inden de vandt 3-0 senest. FC København har vundet begge deres kampe, med 3-2 og 2-1.

Forsvaret hos Horsens er blevet svækket betydeligt, sammenlignet med sidste sæson. Således er Reese, Andersen og Nielsen væk, og uden nævneværdige erstatninger må det koste flere indkasserede mål. Oppe foran fik de i forrige runde vist, at de godt kan lave mange mål. Brock-Madsen fik netmaskerne til at blafre to gange, imens Lumb også scorede. Horsens scorer næsten altid imod FC København når de mødes. Og hvis det skal ende med den forventede sejr til københavnerne. Så kan det godt betyde, at der som minimum kommer tre mål i kampen.

FC København har måltrusler fra hele banen. Sidste års topscorer Robert Skov har stadig ikke fået hul på bylden, og måske er det tid til det i dagens kamp. Derudover virker det til, at Viktor Fischer har fået lagt sine skadesproblemer bag sig, og nu er i fuldt firspring. Han har allerede tre målgivne afleveringer, og man kan godt forvente han gerne vil på scoringstavlen snart. Helt i front er Dame N´Doye og Jonas Wind, og de målfarlige angribere har virkelig fundet målformen. Begge har allerede lavet to mål, og Horsens må nok forvente, at det bliver svært at holde dem fra, at score igen i dagens kamp!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil lørdag den 27. juli klokken 17:30 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Du får som skrevet 100 kroner for hvert scorede mål. Du kan f.eks. vinde helt op til 500 kroner, hvis kampen ender med med en storsejr på 4-1 til et af holdene. Vigtigt er det, at notere sig at dit spil skal som minimum spilles til odds 1,80 eller mere. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Spil lige her på Horsens vs FC København

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green