amp: Silkeborg IF vs AC Horsens

Spilforslag: Silkeborg IF vinder

Odds: 2,14

Units: 2/5

Spilstop: 21 juli kl. 12:00

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

Søndag formiddag mødes to af de mandskaber, hvor det forventes at begge skal kæmpe for, at beholde sin status som Superligahold når sæsonen er ovre. Der er tale om Silkeborg IF, som på hjemmebane møder AC Horsens. Til trods for, at begge hold tabte med 0-3 i premieren, var der dog en tydelig forskel. Silkeborgs nederlag ude mod Brøndby IF var forventet, og derfor overraskede det ikke nær så meget at de blev besejret. Horsens skuffede derimod en del, da de på hjemmebane tabte 0-3 til et FC Nordsjælland hold, der i sommeren har solgt ud i truppen.

Det taler også til Silkeborgs fordel i denne kamp, at Horsens ikke rigtigt spillede særlig god fodbold. Silkeborg prøvede hvad de kunne mod Brøndby, men modstanderens niveau var simpelthen for højt. Nu venter der så en betydeligt svagere modstander for Silkeborg, og på kunstgræsset i Silkeborg kan midtjyderne godt tro på sejren. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 2,14, hvis det lykkedes Silkeborg at slå Bo Henriksens tropper.

Derfor vinder Silkeborg kampen

Kunstgræsset er af nogle blevet nævnt, som et ekstra våben for de hold, som er vante på det hurtige underlag. Og lad det være sagt med det samme, Silkeborg er vant til det. Det er Horsens ikke, og det er da også derfor, at vi tror på en hjemmesejr. Imod Brøndby viste Silkeborg nogle af deres styrker i pasningsspillet. De flytter bolden hurtigt rundt på banen, og denne form for fodbold bliver kun forstærket af, at spille på det hurtige kunstgræs. Silkeborg har da også fået samlet sig et teknisk dygtigt mandskab, der formår at udnytte den ekstra fordel de har ved, at spille bolden hurtigt rundt.

I angrebet har Silkeborg den farlige angriber Ronnie Schwartz. Han har fundet en målform der ikke tidligere er set i hans karriere, hvilket 25 mål i 27 kampe beviste sidste år. Imod Brøndby spillede Silkeborg i en 4-4-2 opstilling, men de kan vælge at stille op i en 4-2-3-1 mod Horsens. Det vil give Schwartz optimale betingelser for, at udnytte sin målfarlighed, da de målgivne pasninger vil komme fra alle sider. Horsens virker som skrevet, skidt kørende. De har fortsat den dårlige form de sluttede sidste sæson af med, og som i øvrigt er fortsat i træningskampene. Læg dertil, at Reese, Andersen og Nielsen er væk, og klubben står tilbage med et vaklende usikkert forsvar.

Dagens spilforslag lyder hermed: Silkeborg IF vinder over AC Horsens ved formiddagens kamp i den danske Superliga, til odds 2,14 hos bookmakeren Betsafe.

 

Bookmaker is inactive