260x154_bet365Fredag d. 4. juli spiller Frankrig og Tyskland den første kvartfinale ved dette års VM i Brasilien. Kampen bliver et hæsblæsende opgør, hvor især tyskerne skal finde frem til niveauet fra kampen mod Portugal, hvis de vil have forhåbninger og en semifinaleplads.

Frankrig cruisede sig gennem gruppespillet og efterfølgende vandt de en let, men sen sejr over Nigeria. Når de på fredag møder Tyskland, bliver det den første store test for franskmændene, og det bliver spændende at se, om Benzema og Co. kan holde Müller og resten af det tyske landshold fra fadet.

 

Spil på Frankrig vs Tyskland lige her —>

 

I skrivende stund er Tyskland smalle favoritter, hvor du i øjeblikket kan få odds 2.40 på en tysk sejr hos Bet365. Hvis du tror, at Frankrig kan lave den lille overraskelse, så kan du få dine penge 3.25 gange igen hos Bet365. Ender Tyskland i endnu en omgang forlænget spilletid, så får du pengene 3.30 igen hos Bet365

Store penge at hente på Müller og Benzema

Thomas Müller vandt Golden Boot ved forrige VM, og han er på vej til at gøre det igen. Han er pt. nr. 2 på topscorerlisten lige bag ved Colombias stjerneskud, James Rodriguez. Hvis du tror, at Thomas Müller gør det onde ved Frankrig, så er der flotte odds at hente på det.

Hvis Bayern München spilleren scorer når som helst i kampen, så kvittere Bet365 med odds 2.50. Hvis du tror, at Thomas Müller scorer kampens første mål, så giver Bet365 pengene 5.50 gange igen.

Hvis vi tager et kig hos modstanderen Frankrig, så har de en rigtig skarp Real Madrid angriber i truppen. Karim Benzema har været Frankrigs bedste mand ved dette VM, hvor han har scoret tre mål og lagt op til to scoringer. Derudover sendte han et skud af sted mod mål, som endte med at blive dømt som et selvmål.

Karm Benzema er tændt, og selvom han næsten lige har vundet Champions League med Real Madrid, så vil han meget gerne løfte VM trofæet med resten af det franske landshold.

Hvis han skal hjælpe sit hold til sejr på fredag, så er det en fordel, hvis han selv kan sparke en bold eller to i mål. Hvis han bare scorer et mål i kampen, så belønnes det med odds 2.75 fra Bet365.

Hvis du tror, at Karim Benzema sender Frankrig på sejrskurs med den første scoring i kampen, så er der altså flotte odds 6.00 at hente på det bet.