Kamp: Schweiz Rundt 2019 – 1 etape

Spilforslag: Geraint Thomas i top 3 på etapen

Odds: 2,25

Units: 2/5

Spilstop: 14:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Schweiz Rundt 2019 begynder med en tidskørsel på blot 9,5 kilometer. Det er en rute uden de store tekniske sværhedsgrader. Derfor er det en rute der tiltaler de ryttere, som kan træde de store gear. En af de ryttere som er en decideret specialist, i denne form for korte enkelstarter, er Geraint Thomas. Unibet giver odds 2,25 for at Thomas kører sig i dagens top 3. Og det er der også en meget god chance for at det sker.

Der er altså tale om en tidskørsel, for de ryttere som er regulære tonsere. De ryttere som kan træde mange watt er der nogle stykker af. Blot for at nævne nogle få, kan Rohan Dennis og Stefan Küng nemt ende med, at være dagens største konkurrenter for Geraint Thomas. Danske Søren Kragh Andersen kan også være i spil til dagens top 3. Han har igennem de sidste sæsoner opbygget sig en god enkelstart, og med sidste års 2 plads i netop dette løb. Vil Andersen være en af de ryttere, som Thomas kæmper imod i dagens top 3.

 

Derfor kommer Thomas i top 3

Lad os starte med det simple faktum, at Thomas er en af specialisterne på disse korte næsten prolog lignende tidskørsler. Thomas startede sin cykelkarriere som banerytter. Siden sit skifte til landevejscykling, har Thomas dog formået at beholde sin fart i kampen mod uret.

Thomas er stadig en sublim rytter på tidskørsler, til trods for, at han har udviklet sine evner som bjergrytter og grundet dette har tabt nogle kilo. Læg oven i dette, at med nyheden om Chris Froome er ude af årets Tour de France. Vil Thomas helt sikkert vise resten af verden, at han er manden som de andre skal slå. Schweiz Rundt vil være første gang, han kan vise sin favoritværdighed.

For at dette spil skal vindes, kræves det også at der maksimum er to ryttere, som vil slutte over Thomas. Og udover de to favoritter Rohan Dennis og Stefan Küng, er også outsiderne Søren Kragh Andersen, Michael Matthews og Patrick Bevin i spil til en top 3. Vil vi vove pelsen og tro på, at Thomas vil være i stand til at bide skeer med de bedste på etapen. Vi ser Dennis og Küng som dagens største favoritter. Men kan Thomas formå at køre lige op med disse to, ser dette spil rigtig fornuftigt ud!

Dagens spilforslag lyder hermed: Geraint Thomas i top 3 til odds 2,25 hos Unibet. På 1 etape i Schweiz Rundt 2019.

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+