Det spidser til i kampen om Champions League-billetter for topklubberne i England, og søndag venter en sand lækkerbisken med to hold, der har haft svært ved at få hjulene til at køre i denne sæson. Manchester United og Chelsea er i direkte duel om en eftertraget plads i top 4, og 888sport har et tilbud på kampen, der kan ende med at blive afgørende for, hvem der skal spille europæisk fodbold på første klasse i næste sæson:

Du kan nemlig få forhøjet din gevinst på enten United-sejr eller Chelsea-sejr. Spiller du på Manchester United for 50 kroner og vinder, får du 800 kroner retur. Spiller du på Chelsea-sejr for 50 kroner og vinder på væddemålet, får du 750 kroner retur.

Samtidig kan du stadig glæde dig over 888sports indbetalingsbonus, som du får ved din allerførste indbetaling. Du får 100 % i bonus, når du indbetaler mellem 80 og 1.000 kroner, når bare du bruger koden 100BONUS.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du dit forhøjede odds

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil op til 50 kroner på, at enten Manchester United eller Chelsea vinder

Klik på et af de links, du finder på denne side, så sendes du videre til 888sports kampagneside. Her kan du læse alt om tilbuddet og oprette din konto. Tryk herefter på “SPIL NU” og udfyld dine personlige oplysninger og indbetal så mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS.

Det eneste, du så mangler, er at spille op til 50 kroner på vinderen af kampen mellem Manchester United og Chelsea. Vinder du på dit spil, modtager du 800 kroner, hvis United vinder, og 750 kroner, hvis Chelsea vinder. Det svarer til henholdsvis odds 16 og odds 15.

Husk, at hvis du vinder på dit væddemål, skal din gevinst spilles igennem seks gange til minimum odds 1,50 på 60 dage.

Vinder du på dit væddemål, skal din gevinst  spilles igennem seks gange på 60 dage til mindst 1,50.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Tilbuddet gælder kun for spillere, som ikke i forvejen har en konto hos 888sport. Bemærk, at det er nødvendigt at spille din eventuelle gevinst igennem seks gange til mindst odds 1,50 på 60 dage, før du kan udbetale dine penge.

Tilbuddet er ikke tilgængeligt, hvis du indbetaler med Skrill/NETELLER, og du kan ikke benytte dig af cashout.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund