Med et overkommeligt slutprogram for Liverpool i Premier League tyder meget på, at Manchester City er tvunget til at vinde samtlige af sine resterende fire kampe, hvis de skal sikre sig mesterskabet. Den klart sværeste kamp spilles onsdag mod lokalrivalerne fra United, der sikkert vil nyde at stikke en kæp i hjulet på Guardiolas mandskab. Manchester United kæmper samtidig om en plads i Champions League, så der er linet op til et sandt drama onsdag aften klokken 21:00 på Old Trafford. 888sport har et tilbud til kampen til nye kunder: Få forhøjet gevinst på enten United-sejr eller City-sejr. Spiller du på hjemmesejren for 50 kroner og vinder, modtager du 1.700 kroner. Spiller du på City-sejr for 50 kroner og vinder, modtager du 400 kroner.

Oveni hatten kan du benytte dig af 888sports indbetalingsbonus ved din første indbetaling. Du får 100 % i bonus, når du indbetaler mellem 80 og 1.000 kroner. Du skal bare bruge koden 100BONUS.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du dit forhøjede odds

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil op til 50 kroner på, at enten Manchester United eller Manchester City vinder

Hvis du klikker på et link på denne side, sendes du videre til 888sports kampagneside, hvor du kan læse mere om dette tilbud og oprette din helt nye 888sport-konto. Tryk på “SPIL NU” og udfyld dine personlige oplysninger og indbetal mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS.

Til sidst er der bare tilbage at spille op til 50 kroner på vinderen af Manchester-derbyet. Vinder du på dit spil, modtager du 1.700 kroner, hvis United vinder, og 400 kroner, hvis City vinder. Det svarer til henholdsvis odds 34 og odds 8.

Vinder du på dit væddemål, skal din gevinst  spilles igennem seks gange på 60 dage til mindst 1,50.

Kampen vises naturligvis i fjernsynet på TV3+ onsdag aften. Optakten begynder klokken 20:00, og selve kampen fløjtes i gang klokken 21:00.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Hvis du i forvejen har en konto hos 888sport, kan du ikke benytte dig af dette tilbud, der kun er for nye kunder. Bemærk, at du først kan udbetale en eventuel gevinst, når du har spillet den igennem seks gange til mindst odds 1,50. Det skal du have gjort inden for 60 dage, ellers bortfalder din bonus.

Tilbuddet er ikke tilgængeligt, hvis du indbetaler med Skrill/NETELLER, ligesom det ikke er muligt at benytte sig af cash out.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund