Spilforslag hver dag

Kamp: FC Nordsjælland – SønderjyskE
Spilforslag: Andreas Skov Olsen scorer i kampen
Odds: 2,50
Bookmaker: Bethard

 

Bookmaker is inactive

 

Den 11. spillerunde af Superligaen lakker mod enden, men inden vi kan gøre regnskab, så skal FC Nordsjælland og SønderjyskE duellere om tre point på Right to Dream Park i Farum. Begge mandskaber spillede sig i midtugen videre til næste runde af Sydbank Pokalen mod henholdsvis HB Køge og FC Fredericia. Andreas Skov Olsen er brandvarm for tiden og kan nærmest ikke stoppe med at score. Derfor tror vi også på, at han kan holde liv i sin scoringsstime på kunstgræsbanen i aften.

 

Det næste store salgsobjekt?

På trods af sine blot 18 år så har den unge FCN-angriber taget hele ligaen med storm. Indtil videre har han noteret sig for seks fuldtræffere i ti ligakampe, men det er ikke kun i den hjemlige liga, at han har været kold og kynisk foran kassen. Han har nemlig også scoret tre gange i Europa League-kvalifikationen, mens han også fik netmaskerne til at blafre i midtugens 0-4-sejr på udebane over HB Køge. Her gjorde han det til 0-3 fra 11-meter-pletten efter 56 minutter. Alt i alt har han altså scoret ti mål og noteret sig for en enkelt assist i sine første 17 kampe af sæsonen. Fortsætter han de flotte takter, så kunne han godt være det næste store salgsobjekt i Kasper Hjulmands unge og talentfulde trup.

Det ville overhovedet ikke undre os, hvis den brandvarme striker noteret sig for endnu en kasse i aften. Særligt ikke fordi at han har scoret fire mål i sine sidste tre kampe for klubben. Oddset på at det sker er endda forholdsvis pænt, så det smider vi en skilling efter. Udover målet i pokalen kom han nemlig også på tavlen i Telia Parken mod FC København, og han scorede to i 4-1-sejren over Randers.

Derfor anbefaler vi at spille på, Andreas Skov Olsen scorer i kampen til odds 2,50 hos Bethard.

 

Bookmaker is inactive

 

Zlatan Ibrahimovic foran et Bethard logo
Zlatan skriver under med Bethard