Søndag eftermiddag møder Brøndby på hjemmebane SønderjyskE i Superligaen. Hjemmeholdet er storfavoritter, men oddset er desværre derefter. Det er der heldigvis råd for, da klubbens sponsor, betfair, har boostet oddset for alle nye spillere på hjemmesejren. Bookmakeren tilbyder vanvittige odds 7 på en Brøndby-sejr, og da du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, kan du altså vinde 350 kroner. Gevinsten skal blot gennemspilles en enkelt gang, og så kan den ellers udbetales direkte til din bankkonto.

 

betfair Sportsbook Få odds 7 på Brøndby nu

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du odds 7 på Brøndby

Det er yderst simpelt at få adgang til det forhøjede odds på Brøndby-sejr over SønderjyskE. Faktisk skal man blot gennemføre fire simple trin.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokodeZFBJ4O
  3. Spil 50 kroner på Brøndby-sejr til odds 7
  4. Få din gevinst efter kampen

Det eneste krav betfair har til dig er, at du ikke allerede har en konto hos dem. Hvis du opfylder det, tager det dig kun få øjeblikke at få adgang til det forhøjede odds på Brøndby.

Når du lander på betfairs kampagneside, trykker du blot på “Tilmeld dig nu”. Herefter bliver du taget direkte til oprettelsessiden, hvor du blot indtaster den fornødne information. betfair har virkelig strømlinet processen, så det kun tager et øjeblik at oprette en konto. Du indtaster blot navn, adresse, fødselsdag, telefonnummer og e-mail, og så er du den stolte indehaver af en konto hos betfair.

Før du kan oddse på Brøndby, skal du selvfølgelig indsætte penge. Du bestemmer helt selv, hvor meget du indsætter så længe, at det er mere end 50 kroner. Både hyggespillere og highrollers kan altså spille hos betfair, da der er plads til dem alle.

Det sidste, og sjoveste trin, er selvfølgelig at spille på Brøndby til odds 7. Det gør du ved at gå til forsiden af betfair, når du er logget ind. Her vil du se det forhøjede odds, og det tilføjer du simpelthen bare til din spilkupon.

Når Brøndby forhåbentlig har vundet, får du udbetalt din gevinst med det samme. Dit indskud på 50 kroner udbetales som kontanter, hvorfor de kan hæves med det samme, imens nettogevinsten på 300 kroner udbetales som en odds bonus. Denne skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere, hvorefter den også kan hæves.

 

Derfor vinder Brøndby

Klubben fra Vestegnen er inde i en skidt stime for tiden med sølle to sejre i de seneste syv kampe. Resultaterne er dog misvisende, da Brøndby faktisk har været rigtig gode for nyligt. Før landskampspausen udspillede de FC Midtjylland på hjemmebane i en kamp, de burde have vundet komfortabelt. Alexander Zornigers tropper var også rigtig stærke i returopgøret imod Genk selvom, det i sidste ende blev til et nederlag.

Fælles for de seneste kampe er, at Brøndby har manglet en smule offensiv skarphed. Det lader dog endelig til, at Zorniger har løst dette problem. Imod Midtjylland fik unge Nikolaj Laursen chancen fra start i angrebet sammen med Kamil Wilczek, og han leverede en blændende indsats. Det blev til et mål og en assist for lejesvenden fra PSV Eindhoven, og han går utvivlsomt en stor fremtid i møde på Vestegnen.

Imod FC Midtjylland gjorde Besar Halimi comeback for de blå-gule, og han er i spil til startopstillingen søndag. Den unge midtbanespiller passer perfekt ind i Brøndbys spillestil, og han bidrager virkelig med noget kreativitet til holdet. Netop det savnede Brøndby i høj grad i starten af sæsonen, så han var en tiltrængt forstærkning.

Hvad angår SønderjyskE, har de fået en horribel start på sæsonen. Cheftræner Claus Nørgaard er i overhængende fyringsfare, da sønderjyderne blot har fået otte point i de første otte spillerunder og ligger i øjeblikket på tiendepladsen. SønderjyskE har kun vundet to Superliga-kampe indtil videre, og det er kun blevet til fire point i deres seneste fem ligakampe.

Et af SønderjyskEs store problemer er holdets defensiv. De har blot holdt buret rent en enkelt gang i denne sæson, hvilket er et kæmpe problem, da de heller ikke er gode offensivt. Imod Brøndbys farlige offensiv, hvor der er kvalitetsspillere på alle positioner, bør de få det rigtig svært.

 

betfairs regler og vilkår

betfairs tilbud gælder alle nye spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Tilbuddet erstatter betfairs normale velkomstbonus. Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Ens indskud får man tilbage som kontanter, imens nettogevinsten, gevinst minus indskud, udbetales som bonus. Denne skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 indenfor 90 dage før, den kan hæves.

Tilbuddet fra betfair kan ikke kombineres med andre væddemål eller tilbud fra bookmakeren. Det er heller ikke muligt at cashe sit spil på det forhøjede odds ud.

Sidst men ikke mindst er det værd at skrive sig bag øret, at indskud foretaget med Skrill og Neteller ikke giver adgang til det forhøjede odds.

 

betfair Sportsbook Spil på Brøndby til odds 7

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakertilbud fra betfair Sportsbook, hvor nye spillere kan få forhøjet deres odds på Brøndby-sejr til 7 over SønderjyskE