50 kroner free bet hos Danske Spil

Danske Spil er i gavehumør, da de giver alle deres kunder et 50 kroner free bet kvit og frit. Det kræver faktisk ikke meget mere end to minutter af din tid, og så er du klar til at spille gratis hos Oddset. Det er da den perfekte start på weekenden, hvis man lige kan vinde lidt ekstra lommepenge? Også endda uden at skulle sætte sine egne surttjente sparekroner på spil!

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du dit 50 kroner free bet

Du skal som skrevet før ikke bruge meget mere end et par minutter, før du har fået dit 50 kroner free bet af Danske Spil. Bare følg vores hurtige og nemme fire-trins guide nedenfor, og så er du klar til at oddse.

  1. Gå til kampagnesiden hos Danske Spil
  2. Log ind på din konto
  3. Tryk på BLÅ KONTO og derefter Oddset bonus
  4. Aktiver dit 50 kroner free bet

Vores links sender dig direkte videre til Danske Spils kampagneside. Derinde kan du læse meget mere om deres 50 kroner free bet, og hvordan du gør brug af det. Når du er klar, så skal du logge ind øverst i højre hjørne. Når du er logget ind, så finder du din blå konto samme sted, som du loggede ind. Hold musen henover der hvor der står BLÅ KONTO og nederst til venstre i drop down-menuen finder du et punkt, der hedder Oddset bonus. Det skal du trykke på. Derinde finder du dit 50 kroner free bet, som skal aktiveres inden du kan bruge det. Når det er aktiveret, så trykker du bare på den gule SPIL NU-knap, og så er du klar til at vælge dine væddemål.

Det er værd at bemærke, dit 50 kroners free bet har en udløbsdato. Du skal huske at bruge det inden onsdag den 5. september klokken 23:59, da det ellers vil blive fjernet igen.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan bruger du dit free bet

En oddskupon hos Danske SpilDet er også ganske enkelt at bruge dit 50 kroner free bet. Først og fremmest skal du selvfølgelig have valgt et eller flere væddemål på din spilkupon. Når det er gjort, så trykker du bare på frit spil-fanen i bunden af spilkuponen. Hvis du har aktiveret dit 50 kroner free bet som beskrevet ovenfor, så skulle det meget gerne komme frem i fanen. Til højre kan du se et billede af en spilkupon, hvor vi har valgt et free bet som indsats.

 

Hvad skal du bruge dit free bet på?

Vi går en rigtig stor fodboldweekend i møde, så du har masser af valgmuligheder til at finde de perfekte væddemål. I aften klokken 19:00 er der eksempelvis østjysk derby, og vi tror, at det bliver en tæt og taktisk affære. Derfor er det heller ikke nogen dum idé at spille på, første halvleg ender uafgjort til odds 2,00. Vil man hellere vente lidt, så er der faktisk endnu mere at vælge mellem i morgen. Her skal der nemlig både spilles kampe i Superligaen, NordicBet Ligaen, Premier League, Ligue 1, Serie A, La Liga og Bundesligaen. Det er altså kun fantasien, som sætter grænser, og du kommer bestemt ikke til at mangle spilmuligheder hos Oddset i denne weekend.

 

Få 500 kroner i odds bonus

Har du endnu ikke oprettet en konto hos Danske Spil, så kan du faktisk forsøde tilværelsen med en odds bonus på 500 kroner udover et free bet på 50 kroner. Alt det kræver er, at du indsætter præcis 500 kroner som din første indbetaling, og så fordobler Danske Spil dit indskud med 100 procent. Du kan naturligvis også takke nej til bonussen, hvis du hellere bare vil have et free bet på 50 kroner uden at skulle indbetale penge. Det er helt op til dig. Læs meget mere om deres odds bonus samt regler og vilkår i vores anmeldelse af Oddset.

 

Regler og vilkår

Dette free bet er tilgængeligt fra onsdag den 29. august til og med onsdag den 5. september. Du kan bruge dit free bet fra både PC, mobil og tablet. Det kan dog kun benyttes på én kupon, hvilket vil sige, at du ikke kan lave fem forskellige kuponer med ti kroner som indsats. Du kan godt lave en kupon på mere end værdien af dit free bet. Hvis du vælger at gøre det, så bliver 50 kroner bare fratrukket fra dit indskud. Dette tilbud kan kun bruges én gang per kunde.

 

Bookmaker is inactive

 

50 kroner free bet hos Danske Spil