Hvem vinder VM i fodbold 2014 i Brasilien? Bookmakerne er ikke i tvivl når det kommer til at sætte navn på det land der har de bedste muligheder for at vinde VM i fodbold 2014. Brasilien står øverst på listen hos alle bookmakerne, og specielt bet365 er klar med ekstra gode odds på vinderen af VM.

I nedenstående kan du se en oddsoversigt over de 32 nationer der stiller til start ved VM. Danmark er som bekendt ikke med, men det er nok også tvivlsomt om vi ville være vurderet som favoritter til at vinde VM. I nedenstående kan du se de nyeste og mest opdaterede odds på vinderen af VM.

Oddset bliver automatisk opdateret hvert minut igennem hele slutrunden. Så skulle ét hold få en skade eller en dårlig start på VM, så vil oddset automatisk stige eller falde. For at gøre det ekstre overskueligt for dig som bruger, så kan du se om oddset er faldende eller stigende. Tryk på det enkelte odds ud fra den land du vil spille på for at gå til bet365. Husk at du kan spille på vinderen af VM på din mobil og tablet uden NemID.

bet365 Fådehøjesteoddshos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Brasilien som VM favoritter

Til VM i Brasilien 2014 er det ikke overraskende Brasilien der er vurderet til at være store favoritter til at vinde VM trofæet på hjemmebane. Oddset er helt nede i 3.75 for at Brasilien tager VM titlen på hjemmebane, og meget skal gå galt hvis ikke Brasilien skal succesen fra VM i Japan og Korea tilbage i 2002. Brasilien vandt som bekendt mini VM sidste år på hjemmebane, og det er bestemt noget som bookmakerne har taget med i deres overvejelse i forhold til oddset inden slutrunden.

Det at Brasilien er på hjemmebane spiller naturligvis også en stor rolle, og det at spille hjemme har vist sig at være rigtig godt igennem historien. Således vandt Frankrig fx. VM på hjemmebane i 1998 foran netop Brasilien. Hvis man kigger på den brasilianske trup, så er det da også et skræmmende stærkt hold de sender på banen.

Scor et højt odds på England som vinder af VM

Hvis der er ét holder år efter år skuffer sine tilhængere til en slutrunde, så er det England. Gang på gang er forventningerne til England tårnhøje, og gang på gang har England skuffet selv om de på papiret har haft en fantastisk trup. Til VM i Brasilien har England den “dårligste” trup på papiret i mange, mange år, men måske er det lige netop det der skal til for at England kan gå hele vejen.

Men i den engelske trup er der flere spillere fra Liverpool som havde en fantastisk sæson. Hvis de kan tage noget af den gejst med til slutrunden, så kan England blive en farlig outsider. England kan inden VM slutrunden fås til odds 34.00, og måske var det værd at kaste lidt penge efter?

Få de bedste VM odds hos bet365

I Danmark findes der flere bookmakere med dansk licens, men her hos odds.dk anbefaler vi dig at spare besværet med at søge alle bookmakere igennem for at finde det bedste odds på vinderen af VM 2014. Bet365 er bedst når det kommer til fodbold og specielt når det kommer til VM. Med en hjemmeside der burde misunde alle andre bookmakere, odds der er højere på alle VM spil og en mobil-optimeret udgave i verdensklasse behøver du kun at spille på VM ét sted.

Tjek bet365 ud og se om du ikke kan finde en VM spil der passer til dig. Om det er odds på vinderen af VM 2014, odds på topscoren ved VM eller bare odds på de enkelte kampe lader vi være op til dig.