Tilbud fra bookmakeren betfair, hvor alle nye spillere får forhøjet deres odds på Superliga-kampen mellem FC København og Brøndby IF.

Søndag er det igen tid til Danmarks største fodboldkamp, slaget om København. Intet kommer i nærheden af derbyet mellem FC København og Brøndby, og kampen i Parken kan ikke undgå at blive interessant. I anledning af den store kamp har bookmakeren betfair forhøjet oddsene på de to ærkerivaler, så alle nye spillere nu får odds 12 på FCK og odds 14 på Brøndby. Du skal blot oprette en konto og spille inden kampstart, og så kan du sætte 50 kroner på et af de forhøjede odds.

 

betfair Sportsbook Få forhøjet dine odds nu

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du forhøjede odds på derby

betfairs fremragende tilbud kan udnyttes af alle spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Du skal blot følge nedenstående trin, og så kan du spille på derbyet til tårnhøje odds.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokode ZFBJ3Y
  3. Spil 50 kr. på et af de forhøjede odds
  4. Få din gevinst lige efter kampen

Der er ingen slinger i valsen fra betfairs side af. Bookmakeren har simpelthen forhøjet oddsene på både både FC København og Brøndby for nye spillere. Det står dig derfor frit helt selv at vælge, hvilken af de to storklubber, du vil spille på.

Før du kan udnytte det forhøjede odds, skal du dog oprette en konto. Det skal du gøre med promokoden ZFBJ3Y. Denne kode bliver automatisk tastet ind, når du lander på kampagnesiden, og det er den, der giver adgang til de forhøjede odds.

Det tager kun et kort øjeblik at oprette en konto, da betfair virkelig har strømlinet processen. Du skal blot indtaste få informationer, og så er din konto sat op. Herefter skal du indbetale penge. Du bestemmer selv, hvor mange penge du vil sætte ind, og minimumsindbetalingen er på sølle 50 kroner.

Herefter følger så det sjoveste, hvilket naturligvis er at spille på et af de forhøjede odds. Det gør du, når du er logget ind. Her finder du de forhøjede odds på forsiden, hvor du så altså bare vælger enten odds 12,00 på FCK eller odds 14,00 på Brøndby.

Hvis dit udvalgte hold vinder, får du udbetalt din gevinst umiddelbart efter kampen. Hvis du spiller på FCK, får du udbetalt 600 kroner, imens en sejr til gæsterne fra Brøndby udløser en gevinst på 700 kroner. Dit indskud på 50 kroner får du tilbage kontant, imens gevinsten udbetales som bonus. Det betyder, at den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Så snart det er gjort, står det dig frit at hæve din fulde gevinst.

 

Det taler for FCK-sejr

For første gang i årevis formåede FCK ikke at besejrede Brøndby i sidste sæson. Nu er hævnens time så kommet, og FCK-spillerne er opsatte på at få revanche. Løverne skal simpelthen vinde for at få håneretten tilbage og igen markere sig som Sjællands stærkeste fodboldhold. Spillerne er ved at sprænges af sult, og man kan forvente, at de er tændt, når kampen starter.

FCK har da også set solide ud på det seneste. De har vundet deres seneste fem kampe uden at lukke mål ind, og selvtilliden er høj. Efter en lidt sløj start på sæsonen, der blandt andet resulterede i et hjemmebanenederlag til AC Horsens, er de virkelig kommet i gang. Det er blevet til 15 mål i de seneste fem kampe, og offensiven er virkelig godt kørende. Dame N’Doye og Kenan Kodro har endelig fundet hinanden, og de scorer mål på stribe. N’Doye har scoret fem mål i de seneste fem kampe, imens Kodro har tegnet sig for fire.

Derudover har FCK også to fremragende spillere i Viktor Fischer og Robert Skov, der også begge er farlige foran mål. Fischer har ligeledes scoret fire mål, og Skov har stået for et hav af oplæg samt to scoringer.

Københavnerne har selvfølgelig også hjemmebanefordelen, der som bekendt vejer tungt i disse kampe. Løverne vil blive støttet af mange tusinde fanatiske tilskuere, der vil gøre alt, hvad de kan for at bære dem frem til den første derbysejr siden pokalfinalen i 2017.

 

Det taler for Brøndby-sejr

Fanatiske tilskuere finder man også hos Brøndby. De gul-blå befinder sig i en tilstand af eufori for tiden, og uanset hvor de spiller, får de massiv støtte fra lægterne. Klubben har solgt over 11.000 sæsonkort, og der er en unik tro på tingene på Vestegnen for tiden.

Denne tro kommer da bestemt heller ikke ud af ingenting. Alexander Zornigers tropper går benhårdt efter at vinde mesterskabet, og de er inde i en fremragende udvikling. Brøndby er stadig ubesejrede i denne sæson, hvor det er blevet til ti point i de første fire kampe og en førsteplads i Superligaen.

I sidste weekend vandt Brøndby en overbevisende 2-0-sejr på hjemmebane over sidste sæsons bronzevindere, FC Nordsjælland. For første gang i sæsonen flød spillet for alvor, og det var en nydelse at se Brøndby. De skabte masser af chancer og presspillet virkede upåklageligt.

Det taler også til Brøndbys fordel, at de har spillet færre kampe end FCK. Københavnerne har rejst Europa rundt på grund af deres Europa League-kvalifikationskampe, der allerede har bragt dem til både Finland og Island. Brøndby derimod har kunnet hvile i midtugerne, hvilket kan betyde, at deres spillere er friskere, når kampen går ind i sin afgørende fase.

 

FC København og Brøndby IF's officielle logoer. De to hold er ærkerivaler og Superligaens to største klubber.

 

Regler og vilkår for betfairs forhøjede odds

betfairs forhøjede odds på FCK – Brøndby kan kun udnyttes af spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Hvis man har en konto hos betfair, må man nøjes med de normale odds. Ønsker man som ny spiller at udnytte det forhøjede odds på derbyet, skal man blot følge af linksene på denne side, der fører direkte til kampagnesiden. Her opretter man en konto med promokoden ZFBJ3Y, hvorefter man får adgang til det boostede odds.

Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og nettogevinsten skal efterfølgende gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Det har man 90 dage til at gøre, og så snart det er gjort, kan gevinsten udbetales. betfair har et enormt spiludvalg, så det bliver intet problem at gennemspille gevinsten. Både single- og kombinationsvæddemål tæller med i gennemspilningen af bonussen.

Det er værd at bemærke, at indskud foretaget med Skrill og Neteller ikke giver adgang til det forhøjede odds på FCK – Brøndby.

 

betfair Sportsbook Få forhøjet dine odds nu

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund