Det er to af de mest scorende mandskaber ved denne slutrunde, som der mødes i kampen om tredjepladsen og bronzemedaljerne. Belgierne har således lavet hele 14 mål, mens englænderne har fået netmaskerne til at blafre 12 gange. Det tegner altså til at blive et offensivt opgør, hvor særligt Harry Kane og Romelu Lukaku ligner gode bud på en målscorer for deres landshold. De er da også i direkte duel om Den Gyldne Støvle. Kane har nemlig lavet seks kasser indtil videre, mens Lukaku står noteret for fire.

Det belgiske landshold formåede ikke at få kuglen forbi Hugo Lloris i deres semifinale mod Frankrig. Samuel Umtiti headede et hjørnespark ind i starten af anden halvleg, så de endte med at tabe 1-0. Det var første gang i seks kampe ved verdensmesterskaberne, at Belgien ikke formåede at score.

Det engelske landshold fik den bedst tænkelige start på deres semifinale mod Kroatien, da Kieran Trippier krøllede et frispark i kassen allerede efter fem minutter. Ivan Perišić fik dog bragt balance i regnskabet med lidt over tyve minutter tilbage. Efter 110 minutter var det så Mario Mandžukić, som der blev Englands bøddel, da han bragede bolden ind bag Jordan Pickford på en flot halvflugter.

Belgierne er blevet gjort til forhåndsfavoritter hos diverse online spiludbydere. Hos bookmakeren Unibet er der således odds 2,16 på en belgisk sejr. En engelsk sejr giver pengene 3,30 gange igen. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,75.

 

Unibet Spil på bronzekampen hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Belgien – England

Roberto Martinez skal blæse til angreb

Det belgiske fodboldforbunds klassiske logoDet var en flok virkelig skuffede belgiske spillere, som der måtte forlade banen tirsdag aften efter nederlaget til franskmændene. Selvom de havde klart mest boldbesiddelse, så fik de ikke for alvor truet Hugo Lloris i det franske mål. Særligt Romelu Lukaku var meget uskarp. Det har ellers overhovedet ikke været kendetegnede for dem ved denne slutrunde, men Frankrigs forsvar fik virkelig lukket ned for Belgiens angreb. Heller ikke Eden Hazard eller Kevin De Bruyne gjorde det sæson væsen af sig. Det skal de have gjort noget ved, hvis de gerne vil stå med bronzemedaljerne om halsen, når opgøret er færdigt.

Der skal nemlig scores mål, hvis de vil slå englænderne, og det er Lukaku, Hazard samt De Bruyne, som der skal stå for at lave og/eller lægge op til dem. Belgiernes fronttrio er intet mindre end verdensklasse, når de spiller op til deres bedste, og det engelske forsvar kommer helt sikkert på overarbejde, hvis de vil lukke ned for de tre.

Thomas Meunier er tilbage fra sin karantæne. Det må siges at være et kæmpe boost for Roberto Martinez. Han blev nemlig nødt til at spille den centrale midtbanespiller Mousa Dembélé på højre wingback mod franskmændene, og det var alt andet end optimalt. Derudover bliver han nok også nødt til at gøre brug af Yannick Carrasco på venstre wingback, da Nacer Chadli simpelthen er for højrebenet til at spille den. Hvis landstræneren bruger Meunier og Carrasco på backerne, så kommer det belgiske landshold også til at få helt andet offensivt udtryk, end det vi så i semifinalen.

Der er ingen skader eller karantæner i den belgiske trup.

Forventet startopstilling

Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Witsel, Fellaini, Carrasco – De Bruyne, Lukaku, Hazard

Se hele Belgiens VM-trup her

 

Trætheden har sat sine spor på England

Det engelske fodboldforbunds officielle logoDer var så meget snak om, at “it’s coming home”, men den forstummede totalt midtvejs inde i anden halvleg af semifinalen mod kroaterne. Efter 1-1-målet kunne man virkelig se frygten i de engelske spilleres øjne, og deres 3-5-2 blev lynhurtigt forvandlet til en 5-3-2. Det er aldrig en god idé at stille sig dybt, når man møder de kroatiske verdensstjerner, da de er rigtig gode til at finde plads i mellemrummene. Det var også præcis, hvad de gjorde. Man skulle ellers tro, at England ville have haft mere energi end Kroatien i den forlængede spilletid, men det var overhovedet ikke tilfældet. Særligt Ashley Young så virkelig træt ud. Derfor var det naturligt nok, at han blev pillet ud efter 90 minutter. Harry Kane lignede også en mand, som var virkelig slidt.

Nu skal de så forsøge at ligge skuffelsen og trætheden bag sig. Det ville nemlig være rigtig irriterende, hvis det skal ende som i 1990, hvor englænderne røg ud i semifinalen til Vesttyskland, og derefter tabte bronzekampen mod Italien. Et sæt bronzemedaljer vil da også være det bedste engelske VM-resultat i mere end et halvt århundrede. Det er ikke hvad Englands fans havde håbet på inden semifinalen, men det er helt sikkert et rigtig stort plaster på såret.

Spørgsmålet er bare, om alle de trætte ben i truppen har tid nok til at restituere. Belgien har trods alt haft en hel dag mere til at slappe af, og derudover har de ikke været ude i forlænget spilletid overhovedet. Englænderne har derimod både haft en straffesparkskonkurrence mod Colombia og 120 minutter mod kroaterne. Om der er mere benzin i tanken vil tiden vise, men umiddelbart virker det ikke til at være tilfældet.

Kieran Trippier er et spørgsmålstegn. Han måtte forlade banen med en skade i den forlængede spilletid mod Kroatien.

Forventet startopstilling

Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Alli, Henderson, Lingard, Young – Sterling, Kane

Se hele England VM-trup her

 

Spilforslag til Belgien – England

Det helt store spørgsmål er, om de to mandskaber kommer i stærkeste startopstilling. Da de mødtes i gruppespillet var det nemlig to reservehold, som der skulle spille mod hinanden. Et sæt bronzemedaljer burde dog være nok incitament til at bruge sine bedste spillere.

Som skrevet i starten har de her to hold bombet løs ved verdensmesterskaberne. Tilsammen har de scoret 26 mål. Det her opgør lugter langt væk af mål, og vi tror, at der bliver scoret mindst tre af slagsen. Både Harry Kane og Romelu Lukaku jagter Den Gyldne Støvle, så de vil gøre alt for at få netmaskerne til at blafre.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,61 hos Unibet.

 

Unibet Spil på over 2,5 mål hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund