Den tidligere FIFA-præsident Sepp Blatter under et besøg i Brasilien i 2009
Foto: Agencia Brasil

Der findes ikke mange skikkelser i den internationale fodboldverden, der er mere kontroversielle end Sepp Blatter. Den tidligere FIFA-præsident er hadet på det meste af kloden på grund af hans involvering i de mange korruptionsskandaler, der ramte FIFA tilbage i 2015. Blatter er i øjeblikket halvvejs igennem en seks års karantæne fra international fodbold, men han kan alligevel dukke op ved VM-finalen. Han er nemlig i Rusland for tiden, og Vladimir Putin har inviteret ham til VM-finalen som sin personlige gæst.

Bookmakeren Unibet har sat odds på, hvorvidt Blatter dukker op og sidder ved siden af Putin ved finalen samt flere andre underholdende Blatter-spil.

 

Unibet Odds på Blatter ved VM-finalen her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Unibets odds på Blatter ved VM

Unibet har lavet tre Sepp Blatter VM-specials.

Sepp Blatter sidder ved siden af Putin til finalen

  • Ja: Odds 8,00

Sepp Blatter og Gianni Infantino ses give hånd ved finalen

  • Ja: Odds 34,00

VM-trofæet overrækkes til det vindende hold af Sepp Blatter

  • Ja: Odds 101,00

Ovenstående spil findes ved at gå til Unibets fodboldsektion. Her skal man vælge vinderspil og så den kategori, der hedder “Sepp Blatter & VM 2018”. Derefter kan man spille løs på Sepp Blatters involvering i VM-finalen.

 

Blatter er i Rusland for at se VM

Det kan lyde bizart, men det er faktisk meget sandsynligt, at Sepp Blatter dukker op ved VM-finalen, der som bekendt spilles på Luzhniki i Moskva. Den tidligere FIFA-præsident var nemlig manden, der skaffede Rusland VM-slutrunden i december 2010. Derfor har han også et varmt forhold til Vladimir Putin men også den russiske vicepremierminister Vitaly Mutko og Vyacheslav Koloskov, ærespræsident i det russiske fodboldforbund.

Det er netop dette varme forhold, der har lokket Blatter til Rusland. Den 82-årige schweizer ankom i slutningen af juni som de russiske værters æresgæst. Siden er han blevet vist rundt i landet, og værterne har set frem til hans besøg.

– Vi har ikke set hinanden i to-et-halvt år. Jeg har kendt Blatter siden 1980, udtalte Koloskov for eksempel til nyhedsbureauet RIA Novosti.

Blatter har da heller ikke lagt skjul på, at det netop er VM i fodbold, der har lokket ham til Rusland.

– Jeg er her for at nyde verdensmesterskabet, udtalte han til en stor gruppe af journalister, da han ankom til sit hotel i slutningen af juni.

 

Derfor tager Putin Blatter med til finalen

Blatter er i Rusland på invitation fra Putin. De to har allerede mødtes, og Putin har vist Blatter rundt i sin private lejlighed i Kreml i Moskva. Det fortalte Blatter selv åbenmundet i et interview med Channel 4 News i juni.

Det er bestemt heller ingen hemmelighed, at Putin er stor fan af Blatter. Da korruptionsskandalen i FIFA rullede udtalte han, at han var sikker på Blatters uskyld. Samtidig proklamerede han, at FIFA-præsidenten burde få Nobels Fredspris for hans store arbejde for organisationen.

Putin har heller aldrig lagt skjul på, at han er ligeglad med, hvem Vesten synes, han skal ses sammen med. Det viste han for eksempel i Ruslands åbningskamp imod Saudi Arabien, som han så sammen med saudiernes kronprins Mohammed bin Salman.

Overalt i Vesten blev bin Salmans tilstedeværelse ved åbningskampen kritiseret på grund af hans hårde politik og saudiernes anstrengte forhold til menneskerettigheder. Alligevel kunne hele verden dog følge med i, hvordan han sammen med Putin sad og hyggede sig gevaldigt under kampen.

 

Dette spil findes kun hos Unibet

Vil man oddse på, at Blatter ser VM-finalen sammen med Putin eller måske endda, at han giver hånd med Gianni Infantino, den nuværende FIFA-præsident, skal det som sagt gøres hos Unibet. Det er den eneste bookmaker, der udbyder dette specielle spil.

Har man ikke allerede en konto hos Unibet, gælder det derfor om at få oprettet en hurtigst muligt, så man kan spille på Blatter. Unibet er i øvrigt en af de bedste bookmakers i Danmark til odds på politik, både dansk og international, så det er et rigtig godt sted at spille.

Som ny spiller hos Unibet er man endda berettiget til en odds bonus på hele 1.000 kroner. Størrelsen afhænger af, hvor mange penge man selv sætter ind. Bookmakeren fordobler nemlig de nye spilleres første indskud, så man bestemmer faktisk selv størrelsen på sin bonus. Jo flere penge, der sættes ind, jo større en bonus får man også.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund