Nordichet

I aften starter VM i ishockey i Danmark, hvilket selvfølgelig er en kæmpe begivenhed. En række af verdens største spillere besøger Danmark, og det kan ikke undgå at blive underholdende. Det er selvfølgelig oplagt at lave odds på VM i ishockey, og bookmakeren NordicBet gør det nu endnu mere attraktivt. NordicBet giver nemlig alle spillere, der oddser på VM i ishockey under turneringen to overraskelser. Den første overraskelse kommer i gruppespillet og den anden i playoff. Disse overraskelser kan enten være free bets eller risikofrie spil på op til hele 5.000 kroner.

 

NordicBet Udnyt tilbudet her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du dine overraskelser

Det første man skal gøre for at få sine overraskelser er at tilmelde sig NordicBets kampagne. Det skal man gøre via et af de grønne links på denne side, der fører direkte til kampagnesiden. Herefter skal man blot fyre den af med ishockey VM odds. Så snart man har spillet 200 kroner på ishockey i løbet af gruppespillet, får man sin første overraskelse, imens den anden kommer, når man har spillet 200 kroner på playoff-kampene. Kampagnen løber mellem starten på VM i ishockey den 2. maj og finalens afslutning den 20. maj. Den første overraskelse bliver udbetalt den 16. maj og den anden den 21. maj.

 

NordicBet er oplagt til odds på VM i ishockey

Leder man efter et sted til sine odds på VM i ishockey, er NordicBet oplagt. Bookmakeren har et hav af spil på begivenheden, og oddsene er samtidig i den helt øje ende. Til hver eneste kamp under turneringen kan man finde et hav af forskellige VM odds, og derfor får man altså ingen problemer med at spille for de 200 kroner i løbet af gruppespillet og senere playoff.

Derudover får man som ny spiller hos NordicBet en stor odds bonus, der virkelig gør det værd at spille. Hos NordicBet får alle nye spillere op til 1.000 kroner i odds bonus. Halvdelen af denne bonus er en indskudsbonus og den anden er et free bet. Bookmakeren fordobler ens første indskud med op til 500 kroner, imens man altså også får et free bet på op til 500 kroner. Den maksimale bonus får man ved at indsætte 500 kroner, men mindre kan selvfølgelig også gøre det.

Så meget får du i NordicBet free bet: 

Første indskud Free bet
100 – 199,99 kr. 100 kr.
200 – 499,99 kr. 200 kr.
500 + kr. 500 kr.

 

Ens NordicBet bonus skal gennemspilles seks gange til odds 2,00 eller højere indenfor 60 dage. Vinder man på sit free bet, får man nettogevinsten udbetalt. Den skal gennemspilles tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Free bettet og gennemspilningen af bonus og nettogevinst kan man passende klare under VM i ishockey.

 

Regler og vilkår for VM tilbud

Tilbudet gælder kun danske NordicBet-spillere. For at modtage overraskelsen skal man som bekendt tilmelde sig kampagnen og herefter oddse mindst 200 kroner på ishockey. For at få gruppespilsoverraskelsen skal dette gøres mellem den 2. maj klokken 12.00 og den 15. maj klokken 23.59, imens playoff-overraskelsen kan fås mellem den 16. maj klokken 00.01 og den 20. maj klokken 23.59. Man kan højst få to overraskelser.

Ens odds på VM i ishockey skal være til minimum odds 1,5. Man kan til gengæld spille både live og prematch. Ligeledes kan man spille fra både mobil, tablet og computer, imens både singlespil og kombinationsvæddemål selvfølgelig tæller med.

Free bets og risikofrie spil aktiveres direkte på ens spillekupon. Dette skal gøres inden, man afgiver sit væddemål. Angående risikofrie spil skal man have midler nok på sin konto til at kunne spille væddemålet.

Både free bets og risikofrie spil skal bruges indenfor syv dage. De kan til gengæld bruges både prematch og live, og de kan ligeledes bruges på både mobil, tablet og computer.

Gevinster fra disse free bets og risikofrie spil udløser nettogevinsten, hvilket vil sige, at man ikke får indsatsen udbetalt. Nettogevinsten skal omsættes tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Så snart det er gjort, kan gevinsten hæves, hvis man har lyst til det.

 

NordicBet Udnyt tilbudet her

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

odds