Yeovil Town fra bunden af Sky Bet League Two tager hjemme på Huish Park imod Manchester United fra toppen af Premier League. Det er fjerde runde af FA Cuppen, og det ligner på forhånd en formsag for José Mourinhos mandskab at spille sig videre til femte runde. Bolden er dog stadig rund og alt kan ske i FA Cuppen. Det bliver spændende at se, om udeholdet kan leve op til favoritværdigheden.

The Glovers tabte med 1-2 til Chesterfield i lørdags på hjemmebane. Louis Reed bragte gæsterne i front efter 66 minutter. Lewis Wing fik bragt balance i regnskabet efter 80 minutter. I tredje tillægsminut dukkede Kristian Dennis dog op og sikrede sejren for Chesterfield. Yeovil er nummer 21 i Sky Bet League Two med 28 point.

De røde djævle vandt i lørdags med 0-1 på udebane over Burnley. Anthony Martial scorede kampens eneste mål efter 54 minutter på et drøn af et langskud. Man Utd er placeret på en andenplads i Premier League med 53 point.

Udeholdet er kæmpe favoritter hos samtlige bookmaker. En udesejr giver odds 1,13 hos Danske Spil. En hjemmesejr belønnes med odds 18,00. Et uafgjort resultat giver pengene 8,35 gange igen.

Lær mere om hele Danmarks bookmaker ved at læse vores anmeldelse af Danske Spil her.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Yeovil Town – Manchester United

Yeovil Town

The Glovers har heft en elendig sæson indtil videre. Det er således blevet til 14 nederlag, syv uafgjorte og syv sejre med en samlet målscore på 38-50. Derudover har de ikke vundet i deres sidste fire ligakampe. Det er blevet til tre nederlag og en enkelt uafgjort med en samlet målscore 6-9. Udover 1-2-nederlaget hjemme til Chesterfield har de tabt med samme cifre til Grimsby Town på hjemmebane og 4.3 på udebane til Morecambe. Deres eneste point i de sidste fire kampe kom den 13. januar i en 1-1 kamp med Port Vale på udebane.

Topscorer for klubben er den 34-årige angriber François Zoko. Ivorianeren har scoret ni gange i 25 ligakampe og står også noteret for et enkelt mål i FA Cuppen. Han har dog kun scoret tre kasser i sine sidste 10 kampe. Det kunne godt være en af årsagerne til, at Yeovil har været inde i en dårlig periode det sidste stykke tid. Hvis han kunne komme på tavlen mod Manchester United ville det være et kæmpe selvtillidsboost for både ham og holdet. Det håber cheftræner Darren Way nok på kommer til at ske.

The Glovers har ingen skader eller karantæner at tænke på, så cheftræneren har frit valg på alle hylder.

 

Manchester United

Man utd logoDe røde djævle har haft en rigtig god januar måned. Det er således blevet til fire sejre ud af fire mulige med en samlet målscore på 8-0. Nytårsdag slog de Everton med 0-2 på udebane. Odds på dronningens nytårstale 2018 hos Unibet. Tre dage efter besejrede de Derby på hjemmebane i FA Cuppen med samme cifre. Den 15. januar bankede de Stoke med 3-0 på hjemmebane. I lørdags blev det som skrevet før til en 0-1-sejr over Burnley på udebane. De har altså ikke lukket et eneste mål ind i 2018 og har holdt fire clean sheets i streg, hvilket må siges at være imponerende.

Anthony Martial har været i fornem form for Manchester United det sidste stykke tid. Han har scoret i tre ud af de fire sejre, og derudover står han også noteret for to assists i samme periode. Han scorede til 0-1 mod Everton på et flot langskud, og han lagde op til 2-0-målet mod Derby i tredje runde af FA Cuppen. Mod Stoke scorede han til 2-0 (endnu engang på et langskud) og lagde op til 3-0-målet, og han blev også matchvinder mod Burnley i lørdags. Hvis han starter på banen eller bliver skiftet ind på fredag, så er han værd at holde øje med.

José Mourinho må se bort fra Michael Carrick, Eric Bailly og Zlatan Ibrahimović som døjer med henholdsvis hjerteproblemer, en ankelskade og en haseskade.

 

Spilforslag

Hverken Yeovil Town eller Manchester United har spillet særlig målrige kampe i januar måned. Der har således ikke været en eneste kamp med fire mål eller mere for de to mandskaber, og det burde der heller ikke komme på fredag. De røde djævle lukker ikke mål ind for tiden, og det burde også være muligt at holde endnu et clean sheet mod The Glovers.

Da vi ikke regner med at Manchester United scorer fire mål eller mere, så er der god værdi i at spille på, der kommer maksimalt tre mål. Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 3,5 mål i kampen til odds 1,72 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddset logo