I aften bliver der spillet en lang række spændende kampe, når Premier League afholder midtugekampe. Der er stort set fuld program, og det betyder 9 kampe i aften. Blandt de 9 kampe er Manchester United som på hjemmebane møder træner David Moyes gamle klub, Everton. Det er et United hold der har spillet som nat og dag i ligaen, så de er på udgik efter en sejr for ikke at blive hægtet helt af toppen.

På den anden side har vi Everton, som har haft en fantastisk sæson. Ja faktisk har Everton før dagens kamp 2 point mere end United, og kan med en sejr for alvor begynde at kigge mod toppen.

Everton har kun tabt én kamp i sæsonen, og det var mod Manchester City i 7 spillerunde. I løbet af sæsonen er det blandt andet blevet til sejr over Chelsea, og man har altså ikke tabt i de sidste 6 kampe.

Manchester United har derimod tabt 3 kampe, og kun fået 6 sejre i de første 13 runder. Men selv om Manchester United har haft en ringe sæson, så er de stadigvæk storfavoritter mod Everton.

Således kan man få odds 1.70 hvis David Moyes formår at slå sit gamle hold. Tror du på uafgjort, så kan du hente odds 3.90 på bet365. Tror du på at Everton kan hive sejren med hjem, så kan du få hele odds 5.5o.

Alle de bedste odds på dagens kamp er fundet på bet365. Husk at du får 1.000 kroner i bonus som ny kunde hos bet365.

 

Gå til bet365 for at oddse på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i bonus

 

De bedste odds på kampen mellem United og Everton

 

Manchester United vinder til odds 1.70 hos bet365

Uafgjort til odds 3.90 hos bet365

Everton vinder til odds 5.50 hos bet365

 

Kampen bliver spillet i aften klokken 20.45