danmark sverige flag

Det danske landshold leverede en fremragende præstation, da det i søndags slog Tyskland med 21-17 ved VM i kvindehåndbold 2017. Danskerne dominerede nærmest kampen fra start til slut, og nu er det tid til kvartfinalen imod Sverige. Her forventes Danmark at få større problemer, men hvis landsholdet kan holde niveauet, er intet umuligt. Svenskerne har dog et godt hold, og de er smalle favoritter hos spiludbyderne på nettet. Hos Danske Spil er der således odds 1,87 på, at Sverige vinder, imens en dansk sejr udbydes til odds 2,35. 

 

Bookmaker is inactive

 

Derfor vinder Danmark

Formstærke profiler

Det danske landshold var simpelthen fænomenalt, da det slog Tyskland i søndags. Den helt store oplevelse var målvogter Sandra Toft, der sluttede med en redningsprocent på hele 52. Toft startede turneringen en anelse under niveau, men imod tyskerne var hun kampafgørende. Faktisk var det en af hendes allerbedste præstationer på landsholdet nogensinde, hvilket siger en del om, hvor god hun var. Nu skal hun blot sørge for at holde niveauet imod Sverige, og så ser det rigtig godt ud for Danmark.

Toft var dog langt fra den eneste, der skinnede søndag aften. Tilbagevendte Trine Østergaard leverede en stærk præstation i forsvaret, hvor hun hele tiden var vågen. Hun spillede dermed også en stor rolle i, at Danmark blot lukkede 17 mål ind. Derudover scorede hun tre mål på tre forsøg i den anden ende.

En anden profil var Kathrine Heindahl. Den 25-årige stregspiller fra Odense Håndbold leverede endnu en toppræstation ved dette VM. Ligesom Østergaard scorede hun også tre mål på tre forsøg, og hun har for alvor skrevet sig ind som en af profilerne på det danske hold.

Det er også umuligt at komme udenom det 21-årige stortalent Mette Tranborg. Hun har et enormt potentiale, og imod Tyskland viste hun sig virkelig fra sin bedste side. Hun leverede en række fremragende assists, og derudover scorede hun også fem mål på seks forsøg.

Det er vigtigt at bemærke, at alle de danske spillere gjorde det godt imod Tyskland, og ikke kun de førnævnte. Dermed går Danmark ind til kvartfinalen med masser af selvtillid og tro på tingene.

 

Intet pres

Før starten på VM i kvindehåndbold var Danmarks mål at nå ottendedelsfinalen. Dette mål blev mødt efter en flot præstation i gruppespillet. Dermed har spillerne allerede levet op til omverdens forventninger, og de kan dermed spille uden pres. Med sejren over Tyskland har spillerne faktisk allerede præsteret over forventninger. Dette giver selvfølgelig selvtillid, men det tillader dem også at spille frit. Alt hvad de opnår nu, er simpelthen bare en fjer i hatten.

At danskerne kan spille frit, skal man dog ikke tolke som om, at de er tilfredse. Spillerne er stadig utrolig sultne, og de vil gøre alt for at komme i semifinalen. Dette gjorde landstræner Klavs Bruun Jørgensen også opmærksom på efter sejren over Tyskland.

– I skal vide alle sammen, at der ikke er noget, vi hellere vil end at vinde hver evig eneste gang. Vi går aldrig på banen for at tabe. Vi går heller ikke på banen med den indstilling om, at det bliver hårdt i dag. Det er slet ikke sådan, vi tænker. Vi tænker kun i at vinde hver eneste gang, udtalte Klavs Bruun Jørgensen til TV2 Sport.

 

Svag svensk defensiv

Det svenske landshold var blandt favoritterne til VM-titlen før turneringens start. Svenskerne har dog ikke helt levet op til forventningerne endnu, og de har vist svaghedstegn. Dette så man især i åbningskampen imod Polen, der blev tabt med hele 33-30. Til sammenligning smadrede Norge Polen med hele 35-20.

Derudover lukkede svenskerne også masser af mål ind i gruppens andre kampe. Norge scorede for eksempel 28 mål imod Sverige, imens håbløse Argentina kom på tavlen 24 gange. Faktisk var Sverige den modstander, som Argentina scorede flest mål imod på trods af, at sydamerikanerne tabte alle fem kampe.

 

Danmark slog Sverige før VM

Som opvarmning til VM spillede det danske landshold to træningskampe på udebane imod Sverige. I den første leverede det danske hold en fremragende indsats og vandt fuldt fortjent 26-25. Dermed beviste Danmark, at vi sagtens kan spille lige op med svensken og mere til endda. Nu er spillerne på et endnu højere niveau og kampformen er bedre. Dermed kan man også godt tillade sig at have høje forventninger til tirsdagens kamp.

 

Derfor er Sverige favoritter

Siden åbningsnederlaget til Argentina har Sverige gjort rent bord. De har vundet fem kampe i træk og blandt andet slået forhåndsfavoritterne fra Norge. I ottendedelsfinalen smadrede de ydermere Slovenien med 33-21, og de går derfor ind til kampen med masser af selvtillid.

På papiret er det svenske hold også lige en anelse stærkere end det danske. Den helt store profil er 28-årige Isabelle Gulldén. Hun spiller til daglig for rumænske CSM Bukarest, sammen med landsholdskammeraterne Nathalie Hagman og Sabina Jacobsen, der vandt Champions League i 2016 og blev nummer tre i år. Gulldén nærmer sig i øvrigt landskampsmål nummer 700 for Sverige med hastige skridt, og hun går altid forrest.

Danske håndboldfans kan formentlig huske Gulldén fra hendes tid i Viborg HK, som hun repræsenterede mellem 2011 og 2015. I løbet af tiden i Danmark nåede Gulldén at vinde et enkelt dansk mesterskab, i 2014, imens det også blev til to pokaltitler, i 2012 og 2014.

 

Sådan oddser du på Danmark – Sverige på nettet

For at kunne oddse på Danmark – Sverige online, skal man have en konto hos en spiludbyder. Vi anbefaler, at man opretter sig hos Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder og samtidig en af de bedste.

Hvis man opretter sig via linket forneden, får man lige nu en velkomstbonus på 500 kroner. Alt man skal gøre for at få denne bonus er at indsætte 500 kroner, hvorefter Danske Spil fordobler beløbet. Dermed starter man altså med hele 1.000 kroner på sin spilkonto. Man kan selvfølgelig også vælge at indsætte færre penge, men så kan man ikke få velkomstbonussen.

Så snart man har oprettet sin konto, er man klar til at spille på Danmark – Sverige. For at gøre dette skal man selvfølgelig være logget ind. Herefter skal man trykke på “Spil Oddset” i toppen af skærmen, hvorefter man skal  vælge “Håndbold VM (damer)” i venstre side af skærmen. Her kan man se det store spiludvalg på VM i kvindehåndbold 2017, hvor man trykker på Danmarks kamp.

Man kan naturligvis også spille på mange andre ting. Hver dag udbyder Danske Spil flere tusinde spil på mange forskellige sportsgrene og begivenheder, hvorfor man altid kan finde noget at spille på. Man kan også besøge Danske Spil Casino, hvor man nemt kan slå flere timer ihjel med de mange sjove spillemaskiner og meget andet.

Du kan lære meget mere om Danske Spil i denne bookmakeranmeldelse.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Danmark og Sverige tørner sammen i Leipzig tirsdag aften. Begge hold vil gøre alt for at vinde, og kampen bliver formentlig en smule beskidt. Det er to hold, der kender hinanden godt, da flere af Sveriges spillere til dagligt bor og spiller i Danmark.

På trods af at Sverige er bookmakernes favoritter, ligger værdien i en dansk sejr. Odds 2,35 er simpelthen alt for højt på et velspillende dansk mandskab, der ovenikøbet udspillede Sverige for få uger siden. Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at Line Jørgensen, Sandra Toft og de andre profiler vinder tirsdag aften til odds 2,35 hos Danske Spil.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil logo