Unibet nyFredag aften bliver den første af to afgørende VM i Brasilien Kvalifikationskampe spillet. I alt skal 8 hold fra Europa i kamp i 4 kampe, som desværre bliver uden dansk deltagelse.

Danmark blev som bekendt den dårligste toer i de 9 Europæiske grupper, og derfor må vi på fredag tage til takke med at spille en ligegyldig venskabskamp mod vores naboer fra Norge.

Der er dog 4 andre og noget vigtigere kampe på programmet fredag aften, som alle bliver afviklet klokken 20.45. Du sidder måske allerede nu er i gang med at planlægge hvilke kampe du skal se på hvilke kanaler. Måske har du ikke alle kanaler, eller måske har du kun ét TV, og så er gode råd jo dyre.

 

Sådan ser du gratis VM kval kampe på Unibet TV

  1. Opret en gratis konto hos Unibet her
  2. Indsæt penge på din Unibet konto
  3. Se mange 100 kampe gratis på Unibet TV hver uge

 

VM Kval kampe på danske kanaler fredag

 

Her hos Odds.dk har vi besluttet os for at gøre det lidt lettere for dig, så du ikke skal sidde og bruge timer på at finde ud af på hvilken kanal du kan se de enkelte kampe.

De danske kanaler har ikke fundet den store værdi i at vise de spændende kampe der bliver afviklet på fredag, og derfor kan du rent faktisk ikke følge en eneste af de 4 VM Play off kvalifikationskampe på dansk TV. Du bliver derimod spist af med Danmark mod Norge på TV2 fra klokken 19.00, hvor de danske helte skal vise sig frem foran 10.000 tilskuere i Herning.

Kanal 6 har valgt at vise England mod Chile, og så er det ellers slut for fodbold på dansk TV på fredag. Er du en af dem der kan tage svensk TV, så kan du på svenske TV4 følge ugens største kamp mellem Sverige og Portugal. Men det kræver altså at du kan rette din antenne mod Sverige.

 

Se 3 VM Play Off kval kampe helt gratis på Unibet TV

 

Når du nu med stor irritiaiton har noteret dig at de danske TV-kanaler totalt har glemt at købe rettighederne til VM kval kampene, så må du jo søge mod nettet for at kunne følge med i de eneste kampe i denne uge hvor der er noget på spil. Og her bliver Unibet TV din redning.

Unibet viser nemlig tre af de 4 VM kval kampe live, uden reklamer og helt gratis på Unibet TV. Alt du skal gøre for at kunne følge de tre kampe er at oprette en gratis konto på Unibet her. Derudover kræver det, at du har penge på din konto. Der er dog ingen regler for, at du skal spille penge på kampen, eller have tabt 2000 kroner på Casino. Når først du har oprettet din gratis konto og indsat penge, så er der fri adgang til alle Unibet TVs kampe.

Der bliver hver uge vist et hav af kampe på livestream på Unibet TV, og det vil være synd at sige at du nogen sinde skulle mangle top-sport at se, når først du har opdaget hvad Unibet TV rummer.

 

— >>Se VM kval kampe i super kvalitet gratis på Unibet TV her

 

Oversigt over  kampe der bliver vist på Unibet TV på fredag

Unibet TV

 

Det er værd at bemærke sig, at så længe du har penge på din konto, kan du se gratis TV hver eneste dag. Så behøver du ikke længere at være slave for TV-selskaberne der som en anden diktator skal diktere hvad du skal have mulighed for at se af topsport.

Husk at når du opretter dig hos Unibet, så får du også tilbud om en sign up bonus på 100% op til 1.000 kroner. For at få udbetalt din bonus skal du møde Unibets bonuskrav. Læs mere om Unibets bonus her. Unibet har dansk licens, og det betyder at alle gevinster vundet hos Unibet er skattefrie. Det betyder også at spillemyndigheden holder øje med,at alt får rigtigt til på Unibet. Du kan altså derfor sikkert og trygt oddse hos Unibet.