Det var en yderst underholdende affære, da Tottenham Hotspur og Real Madrid tørnede sammen på Santiago Bernabeu for to uger siden. Kampen endte 1-1, og da APOEL samtidig tog point hjemme imod Borussia Dortmund i gruppens anden kamp, kunne de to hold næsten fejre videre avancement. Tottenham og Real Madrid har begge syv point efter de første tre runder, hvilket er seks mere end Dortmund og APOEL. Med tre runder igen ser det altså rigtig godt ud for begge klubber.

Hjemmeholdet tabte i weekenden med 1-0 på hjemmebane til Manchester United i Premier League. Nederlaget var Tottenhams andet i Premier League i denne sæson, og de ligger nu på tredjepladsen. Tottenham leverede ellers en udmærket indsats, men en defensiv fejl kostede dem dyrt.

Ligesom Tottenham tabte Real Madrid også i weekenden. Det skete på udebane til upåagtede Girona, der besejrede kongeklubben med 2-1. Real Madrid har nu smidt point fire gange i La Liga i denne sæson, og de er allerede otte point efter ærkerivalerne fra FC Barcelona.

På trods af Real Madrids svingende form er de stadig bookmakernes favoritter til at løbe med sejren. Hos Betsafe får man således odds 2,12 på, at Real vinder, imens der er odds 3,35 på en Tottenham-sejr.

Læs vores anmeldelse af Betsafe her og bliv klogere på den danske kampagnekonge.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Tottenham Hotspur – Real Madrid

Tottenham Hotspur

Christian Eriksens klub tabte i weekenden med 1-0 på udebane til Manchester United. Nederlaget var Tottenhams andet i denne sæson, og det distancerede dem en smule fra mesterskabskampen og ligaens absolutte top. Tottenham er således nu på tredjepladsen, otte point efter Manchester City, og de bliver åndet tungt i nakken af både Chelsea, Arsenal og Liverpool.

Tingene ser dog stadig gode ud for Tottenham. De har spillet rigtig god fodbold i denne sæson, og det er ingen skam at tabe på Old Trafford. Med en lille smule mere skarphed i begge ender kunne Tottenham faktisk have vundet, og de fortjente som minimum at få uafgjort. Desværre for Spurs brændte Dele Alli en stor chance, imens Eric Dier dummede i forsvaret, hvilket gav United sejren.

Tottenham kan også finde tryghed i, at de før nederlaget til United leverede flere fremragende præstationer. Blandt andet smadrede de Liverpool med 4-1 på Wembley for en uges tid siden, og dermed bør selvtilliden stadig være i top.

Det ser desværre for Tottenham ud til, at de må undvære stjerneangriberen Harry Kane. Den engelske landsholdsspiller så weekendens opgør i Manchester fra tribunen, og han er yderst tvivlsom til kampen imod Real Madrid. Derudover må Tottenham også undvære Victor Wanyama og Erik Lamela.

 

Real Madrid

Den spanske kongeklub er kommet perfekt fra start i Champions League, hvor de i øjeblikket er á point med Tottenham på førstepladsen. I den hjemlige La Liga ser det dog noget sværere ud for Real, der allerede er otte point efter FC Barcelona. I weekenden tabte Madrid-klubben med 2-1 til oprykkerne Girona, og medierne er så småt begyndt at snakke om krise.

En af de primære årsager bag Real Madrids dårlige form er Cristiano Ronaldos manglende mål. Den portugisiske stjerne har blot lavet et enkelt ligamål i denne sæson, og det kan ses på resultaterne. Hele Real Madrids spillestil er bygget op omkring Ronaldo, og når han ikke scorer, har kongeklubben det svært. Ifølge statistik fra WhoScored.com har Ronaldo faktisk blot scoret på 2,5 % af sine skud i denne sæson, hvilket er dårligst af alle målscorere i Europas fem store ligaer.

I Champions League er det gået noget bedre for Ronaldo. Han er i øjeblikket topscorer i Europas fineste klubturnering med fem mål efter de første tre kampe. Det er dog problematisk for Real, hvor afhængige de er af portugiseren. Hans karriere synger utvivlsomt på sidste vers efterhånden, og før eller siden bliver Zinedine Zidane nødt til at genoverveje Ronaldos plads på holdet.

Real Madrid lider også under store skadesproblemer. Gareth Bale, Mateo Kovacic og Daniel Carvajal er alle skadede. Derudover er målmand Keylor Navas tvivlsom.

 

Spilforslag

Begge klubber skuffede i weekendens kampe, og de bør derfor være opsatte på at revanchere sig onsdag aften. Tottenham er i øjeblikket det mest formstærke af de to mandskaber, og Real Madrid ligner ikke længere en klub, der har vundet Champions League to sæsoner i træk.

Hjemmeholdet lider dog under, at de formentlig må undvære Kane. Det vil være et hårdt slag mod deres chancer, da de simpelthen er et ganske andet hold uden ham.

Begge hold bør være opsatte på at komme op på hesten igen ved ikke at tabe. Uafgjort vil være et udmærket resultat for både Tottenham og Real, da det stort set vil sikre dem videre avancement i turneringen.

Derfor anbefaler vi, at man spiller på uafgjort til odds 3,85 hos Betsafe.

 

Bookmaker is inactive