Søndagens tidlige Premier League-kamp står i mellem to underpræsterende mandskaber, Everton og Arsenal. Hjemmeholdet ligger blot på 16. pladsen efter en katastrofal start, mens Arsenal allerede er hele ni point efter førerholdet, Manchester City.

Der er ingen tvivl om, at Everton er i krise for tiden. På trods af store indkøb roder Liverpool-klubben rundt i bunden af tabellen, og manager Ronald Koemans sæde er efterhånden brændende varmt.

Arsenal ligger i øjeblikket på sjettepladsen, og det er svært at finde ret meget positivt hos London-klubben for tiden. De har hentet en række pligtsejre imod mindre hold men har endnu ikke imponeret.

Det er dermed et opgør, der er svært at forudsige udfaldet af, hvilket bookmakernes odds også signalerer. Hos Betsafe er der odds 3,70 på Everton, imens Arsenal belønnes med odds 2,07.

Læs vores anmeldelse af Betsafe her.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Everton – Arsenal

Everton

To sejre er det blevet til i Premier League for Everton i denne sæson, der blot ligger på 16. pladsen. I alt har de fået skrabet sølle otte point sammen, og manager Ronald Koeman er derfor fyringstruet.

Torsdag aften tabte Everton på hjemmebane til Lyon i Europa League-gruppespillet, hvor de nu er malet op i et hjørne. Med halvdelen af kampene færdigspillet har Everton blot et enkelt point, og videre avancement ser efterhånden rigtig svært ud.

Efter nederlaget blev den hollandske manager spurgt, hvorvidt han frygtede for sin jobsmæssige fremtid.

– Det er bestyrelsen, der bestemmer – ikke mig. Hvis bestyrelsen mener, at jeg ikke er den rette mand til jobbet, vil jeg få det at vide. Hvis holdet ikke vinder, og holdet ikke præsterer, når de måske burde, falder det altid tilbage på manageren, fortalte Koeman. 

Everton må undvære Ramiro Funes Mori, Ross Barkley, Seamus Coleman, Yannick Bolasie, James McCarthy og Morgan Schneiderlin. Til gengæld vender Phil Jagielka og Wayne Rooney tilbage til startopstillingen efter, at de sad ude i torsdagens kamp.

 

Arsenal

Resultatmæssigt har Arsenal egentlig fået en udmærket start. De er blot to point fra top fire, de er gået videre i Carabao Cup, og så fører de deres Europa League-gruppe. Problemet er bare, at Arsenal endnu ikke rigtig har leveret. De hiver pligtsejrene hjem, men heller ikke mere end det. Derudover kommer en række skuffende Premier League-nederlag til Watford og Stoke, imens de også er blevet kørt over af Liverpool.

Hver dag skal klubben i øvrigt forholde sig til nye rygter om de to stjernespillere, Mesut Özil og Alexis Sanchez. De har begge været rygtet til samtlige af verdens topklubber, og det eneste, der virker sikkert er, at de forlader klubben snart. Deres kontrakter udløber nemlig efter sæsonen, hvorfor Arsenal kan blive tvunget til at sælge dem til vinter, hvis de vil tjene lidt håndører på dem.

Arsenal har stadig ikke vundet på udebane i Premier League i denne sæson, hvor det er blevet til tre nederlag og en uafgjort. Dette er en trend Arsenal skal have vendt rundt på hurtigst muligt, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om at komme i Champions League i næste sæson.

The Gunners er dog hårdt plaget af skader for tiden. Forsvarsspillerne Shkodran Mustafi og Calum Chambers sidder begge ude. Det samme gør midtbanespilleren Santi Carzola. Til gengæld ser Arsene Wenger ud til at få Alexis Sanchez og Aaron Ramsey tilbage fra skader, der holdt dem ude af sidste uges opgør imod Watford.

 

Spilforslag

Arsenal har ikke været imponerende i denne sæson, men de er stadig favoritter på Goodison Park. Everton har simpelthen været håbløse i denne sæson, og det er formentlig bare et spørgsmål om tid før, Ronald Koeman bliver fyret. Den hollandske manager virker simpelthen som en mand, der er løbet tør for ideer til, hvordan situationen kan vendes rundt.

Arsenal har endnu ikke vundet på udebane i Premier League i denne sæson, men i Europa League har de gjort rent bord. I midtugen slog de Røde Stjerne i Beograd, og de revancherede dermed weekendens skuffende nederlag til Watford.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på en Arsenal-sejr til odds 2,07 hos Betsafe. 

 

Bookmaker is inactive