Med to kampe igen er det knald eller fald for det bulgarske landshold, der i øjeblikket er fire point efter Sverige på andenpladsen. Franskmændene har dog også behov for point, for de kan sikre gruppens førsteplads med en sejr.

Bulgarien har haft en besynderlig kvalifikationskampagne indtil videre. De har gjort rent bord på hjemmebane, hvor de har slået både Sverige og Holland, men de har til gengæld tabt alle fire udekampe.

Frankrig spillede 0-0 på hjemmebane med Luxembourg i sidste kamp, og de er på jagt efter revanche. De må dog undvære flere nøglespillere, heriblandt Paul Pogba og Ousmane Dembélé.

Bookmakerne er ikke i tvivl om, hvem der vinder kampen. Hos Betsafe udbydes Frankrig til odds 1,22, imens der er hele odds 13 på en bulgarsk sejr.

Læs vores bookmakeranmeldelse af Betsafe her, og læs om hvorfor bookmakeren formentlig er den bedste i Danmark.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Bulgarien – Frankrig

Bulgarien

Bulgarien er en stolt fodboldnation, men de har det svært for tiden. VM-finalisterne fra 1994 har ikke været med til en slutrunde siden EM i 2004, og det ser i øjeblikket ud til, at de må vente endnu to år på deres comeback. De er fire point bagefter Sverige og fem point bag Frankrig med to kampe igen, og det vil derfor kræve et mindre mirakel, hvis de skal kvalificere sig.

Selvom de ikke kommer til VM, har kvalifikationen dog givet bulgarerne grund til stolthed. De har nemlig været fremragende på hjemmebane, hvor det er blevet til lutter sejre. Her har de blandt andet slået Holland med 2-0, og ved sidste landskampspause blev det til en 3-2-sejr over Sverige.

Landstræner Petar Hubchev, der spillede 35 kampe for Bulgarien som aktiv og blandt andet repræsenterede Hamburg SV og Frankfurt, ved formentlig også godt, hvad klokken har slået. Til kampen imod Frankrig har han taget en lang række unge spillere med, heriblandt FC Midtjyllands Bozhidar Kraev, og han er allerede i gang med at forberede sig på EM-kvalifikationen. I forhold til det hold, der tabte 4-0 til Holland i sidste måned har han lavet hele 11 ændringer.

 

Trup

Målmænd: Bozhidar Mitrev (Levski Sofia), Plamen Iliev (Astra), Blagoy Makendzhiev (Pirin Blagoevgrad)

Forsvarsspillere: Stanislav Manolev (CSKA Sofia), Nikolay Budurov (CSKA Sofia), Petar Zanev (Amkar Perm), Strahil Popov (Kasimpasa), Vasil Bozhikov (Slovan Bratislava), Bozhidar Chorbadzhiyski (CSKA Sofia), Anton Nedyalkov (CSKA Sofia), Tsvetomir Panov (Botev Plovdiv)

Midtbanespillere: Ivaylo Chochev (Palermo), Simeon Slavchev (Lechia Gdansk), Todor Nedelev (Botev Plovdiv), Georgi Kostadinov (Maccabi Haifa), Bozhidar Kraev (Midtjylland), Aleksandar Tsvetkov (Cherno More Varna), Kristiyan Malinov (CSKA Sofia), Martin Raynov (Beroe)

Angribere: Ivelin Popov (Spartak Moskva), Spas Delev (Pogon Szczecin), Andrey Galabinov (Genoa), Ivaylo Dimitrov (Slavia Sofia)

 

Frankrig

Les Bleus, som Frankrigs landshold kaldes, lå lunt i svinget til at vinde gruppen indtil, de dummede sig i sidste kamp. Her blev det nemlig blot til 0-0 på hjemmebane imod Luxembourg. Dermed formåede Frankrig ikke at følge op på deres flotte 4-0-sejr imod Holland få dage før. På trods af et massivt overtal i spil og chancer kune franskmændene ikke score, hvorfor kampen endte 0-0. Det var Frankrigs første pointtab imod nabolandet siden 1914.

På grund af katastrofen imod Luxembourg fører Frankrig nu kun med et enkelt point ned til Sverige, og de er dermed under pres. For at gøre tingene værre er franskmændende rejst til Bulgarien uden de skadede stjerner Paul Pogba, Ousmane Dembélé, Layvin Kurzawa og Laurent Koschielny.

Den franske trup er naturligvis stadig nærmest ufattelig stærk, men den mangler altså lige det ekstraordinære, som folk som Pogba og Dembélé tilføjer.

 

Trup

Målmænd: Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Marseille), Alphonse Areola (Paris Saint-Germain)

Forsvarsspillere: Raphaël Varane (Real Madrid), Adil Rami (Marseille), Lucas Digne (Barcelona), Christophe Jallet (Nice), Djibril Sidibé (Monaco), Samuel Umtiti (Barcelona), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Jordan Amavi (Marseille)

Midtbanespillere: Blaise Matuidi (Juventus), Moussa Sissoko (Tottenham Hotspur), N’Golo Kanté (Chelsea), Thomas Lemar (Monaco), Adrien Rabiot (Paris Saint-Germain), Corentin Tolisso (Bayern München)

Angribere: Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Dimitri Payet (Marseille), Kingsley Coman (Bayern München), Alexandre Lacazette (Arsenal), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Florian Thauvin (Marseille)

 

Spilforslag

Frankrigs fravær ændrer ikke ved, at de er kæmpe favoritter til at tage sejren. Bulgarien har ganske vist været gode på hjemmebane, men talentet i truppen er begrænset. Derudover hører det med til historien om deres gode hjemmebane form, at Holland er historisk dårlige for tiden og, at Sverige dominerede kampen totalt.

Frankrig bør derudover være opsatte på at booke deres billet til VM, og samtidig revanchere sig efter det skuffende resultat imod Luxembourg.

Vi spiller derfor på Frankrig Asian handicap (-1,5) til odds 1,625 hos Betsafe. Her skal Frankrig vinde med mindst to mål for, at der er gevinst.

 

Bookmaker is inactive