Det er top imod bund, når FC København søndag tager den korte tur til Lyngby for at spille søndagens sene Superliga-kamp. Sidste sæsons bronzevindere har fået en forfærdelig start på sæsonen, og Lyngby er tredjesidst i ligaen. FC København derimod ligger i øjeblikket på tredjepladsen, men leverede en skuffende indsats i midtugens Europa-League kamp.

Lyngby har slet ikke kunnet leve op til sidste sæsons flotte bronzemedaljer, og David Nielsens mænd kæmper virkelig med resultaterne for tiden. I sidste weekend tabte de 3-1 til AaB, og det virker efterhånden umuligt at nå slutspillet.

For FC København er billedet helt anderledes. Her kører det nærmest på skinner for tiden. De har vundet tre Superliga-kampe i træk, og de har for nylig overhalet Brøndby i tabellen.

Hos bookmakerne er københavnerne favoritter til at løbe med sejren. bet365 udbyder således odds 1,72 på, at FCK vinder, imens der er odds 4,75 på Lyngby. Læs vores anmeldelse af bet365 her.

 

bet365 Spil på kampen hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Optakt: Lyngby BK – FC København

Lyngby BK

David Nielsens Lyngby-hold spillede en forfærdelig kamp, da de i sidste weekend tabte 3-1 i Aalborg til AaB. Lyngbys defensiv hang slet ikke sammen, og havde AaB været lidt mere effektive, var det blevet rigtig grimt. Forhåbentlig har Nielsen og co. arbejdet grundigt på defensiven i den forgangne uge, for ellers kan de løbe ind i en ordentlig snitter imod FC København.

I løbet af de første ti kampe har Lyngby lukket hele 23 mål ind, hvilket er dårligst af alle hold i Superligaen. Væk er fuldstændig den defensive organisation, der gjorde dem så succesfulde i sidste sæson.

Sidst FC København var på besøg i Lyngby tabte de 3-1, og Lyngby skal forsøge at gentage denne bedrift. Hjemmeholdet har dog ikke tænkt sig at lægge sig ned, men vil i stedet angribe gæsterne.

– Vi har alt at vinde og intet at tabe. Selv om vi møder FC København er det en kamp, vi skal forsøge at vinde, og jeg tror ikke, at FCK bryder sig om at spille mod os. Vi pakker os ikke, som de fleste gør, når de møder FCK, vi ønsker at spille mod dem, og det tror jeg ikke, de kan lide. Så vi glæder os rigtig meget til kampen, og FCKs 4-4-2-opstilling passer godt til os, udtaler David Boysen til tipsbladet.dk. 

Til kampen imod FCK må Lyngby undvære skadede Mathias Tauber og Jeppe Kjær, imens Martin Ørnskov er i karantæne.

FC København

Løverne fra København skuffede fælt i midtugen, hvor det blot blev til 0-0 imod upåagtede Sheriff Tiraspol i Europa League. FC København var ganske vist ude på en lang udebanetur til Moldova, men de leverede en forfærdelig indsats. Defensivt var de solide, men offensivt var det et utrolig uinspireret FCK-mandskab, der mødte op.

I ligaen kører tingene dog på skinner for de regerende mestre, der har lavet 15 mål i deres seneste fire kampe på dansk jord. Derudover er københavnerne nu oppe på fem kampe i træk uden at have lukket mål ind, hvilket må siges at være imponerende.

Det helt store spørgsmål forud for denne kamp er, hvor hårdt FCKs rejse til Moldova har taget på spillerne. Det er bestemt ikke utænkeligt, at FCK-spillerne er en anelse slidte.

FCK er dog stadig plaget af skader. De må undvære Erik Johansson, Federico Santander, Nicolaj Thomsen, Youssef Toutouh, Mikael Antonsson og Tom Høgli, imens Martin Pusic er tvivlsom.

 

Spilforslag

Europa League eller ej så er FCK kæmpe favoritter til denne kamp. Bookmakerne er tydeligvis usikre på deres dagsform, men københavnerne har ingen undskyldninger for ikke at slå Lyngby. Hjemmeholdet har absolut intet momentum i øjeblikket, og de ligner derfor et relativt let bytte for de sultne løver.

Efter kampen kommer der en lang landskampspause, hvor FCK-spillerne kan restituere, så cheftræner Ståle Solbakken har heller ingen grund til at spare spillere.

Vi kan derfor ikke komme udenom at anbefale et spil på FCK-sejr. bet365 tilbyder flotte odds 1,72 på, at FCK vinder.

 

bet365 Spil på FCK-sejr til odds 1,72 hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+