FC København sikrede sig et udmærket udgangspunkt med 2-1 sejren i Parken mod Ajax, men nu skal arbejdet gøres færdig i Amsterdam, hvor bookmakerne peger på hjemmeholdet som de store favoritter.

Hos f.eks. bet365 er der spændende odds på Ajax vs FCK, hvor der er odds 1.67 på Ajax, 3.50 på uafgjort og et flot odds 5.50 på FCK.

Læs mere om Ajax mod FC København og vores spilforslag til kampen i optakten forneden, eller spring direkte til bet365 og få et overblik over alle odds-markeder på kampen i Europa League torsdag d. 16. marts kl. 21.05. Kampen kan ses direkte på Kanal 5.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Ajax vs FC København

Det var et tæt opgør, det første slag i Parken, hvor Ajax må føle at de kunne have fået mere ud af kampen. Det blev dog til et vigtigt udebanemål – sat ind af Dolberg – for hollænderne, som nu kan se frem til 90 minutter plus det løse foran et formentligt udsolgt Amsterdam Arena.

Ajax rejste sig efter 2-1 nederlaget i Parken med en sikker 3-0 sejr hjemme mod Twente i Æresdivisionen i weekenden. Amin Younes åbnede scoringen for Ajax, mens Kasper Dolberg stod for målene til 2-0 og 3-0.

Det bliver formentlig også Dolberg FCK’erne skal være på vagt overfor igen, for Dolberg har lavet 14 mål i 15 kampe på Amsterdam Arena i denne sæson, og har ydermere scoret fem i de seneste fem kampe på hjemmebanen. Hvis man pønser på at spille på den unge dansker som første målscorer i kampen, er der odds 4.50 hos bet365.

FCK er uden Mathias “Zanka” Jørgensen til kampen, hvilket selvfølgelig er et stort tab for FCK-defensiven. FCK formåede dog at holde nullet uden Zanka i forsvaret i weekendens 2-0 sejr over Esbjerg i Superligaen i Parken. Her skulle vi dog ind i anden halvleg, før FCK’erne fik hul på bylden.

Dette FCK-hold er i flere omgange udråbt til det stærkeste vi nogensinde har set, og det siger sig selv, at det er i år, der skal slås mønt på det gode arbejde i FC København gennem de seneste par sæsoner. Muligheden er der for FCK, som blot skal overleve 90 minutters fodbold i Holland, men spørgsmålet er om savnet af Delaney og Zanka alligevel bliver for meget for FCK i denne svære udekamp.

 

Spilforslag til kampen

Der venter unægteligt en svær kamp for de danske mestre, i bestræbelserne på at nå Europa League-kvartfinalen i 2017. Men opgaven er bestemt ikke umulig for FCK, som altså kan nøjes med uafgjort for at gå videre.

FCK har to gange tidligere spillet europæisk fodbold mod Ajax i Amsterdam, og begge gange har FCK vundet. I 2001 blev det 0-1 til FCK, og i 2006 0-2, så Ajax har stadig til gode at lave deres første mål mod FCK i Amsterdam. FCK gik i øvrigt videre begge år i det interne opgør mod Ajax.

Vi tror FCK kan overraske og vinde i Amsterdam, men da uafgjort vil være nok for FCK, spiller vi dobbeltchancen X2 til odds 2.25 hos bet365.

Vi spiller:

  • Dobbeltchancen X2: 2.25
  • Ciffertips 1-1: 6.50
  • Uafgjort/uafgjort: 5.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>