Både FC Midtjylland og Lyngby er ubesejret indtil videre i dette forår, da begge hold har åbnet kalenderåret med en uafgjort og en sejr. Senest de to hold mødtes i starten af oktober i Lyngby, endte det med en 1-0 sejr til oprykkerne på et mål af Kristoffer Larsen.

Ser vi på odds på FCM vs Lyngby, er Ulvene storfavoritter, da FCM ligger omkring odds 1.60 hos de fleste bookmakere. Lyngby giver derimod odds 6.00 netop nu, og hvis man tror på en overraskelse af de velspillende oprykkere, kan man altså blive rigtigt godt betalt.

FCM vs Lyngby løber af stablen på MCH Arena d. 3. marts kl. 20.15, og kampen kan ses direkte på Canal 9.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: FCM vs Lyngby

FCM åbnede foråret med en 0-0 pointdeler hjemme mod rivalerne fra Viborg, og drog derefter til Randers og snuppede alle tre med en 0-2 sejr på mål af Mikkel Duelund og Paul Onuachu. FCM var bedst over 90 minutter, men Randers havde dog deres chancer i begyndelsen af kampen.

Midtjyderne kom også godt ud af transfervinduet, hvor der blev investeret i en spændende trio fra SønderjyskE bestående af Janus Drachmann, Marc Dal Hende og Simon Kroon, og selv om der også blev sagt farvel til en pæn håndfuld spillere, ser FCM parate ud til at gå ind i kampen om medaljer i slutspillet.

Kun de færreste havde før sæsonen spået Lyngby en plads i mesterskabsslutspillet, men med fem point ned til 7. pladsen og kun tre kampe igen, ser det ud til, at David Nielsens tropper lykkedes med at spille sig direkte fra 1. division ind i Superligaens Top 6. Ganske imponerende af oprykkerne, som nyder godt af en god stemning i hele klubben i øjeblikket, afslører en af holdet store profiler, Mikkel Rygaard.

“Jeg ser mange spændende perspektiver i at blive i Lyngby. Det er en super-spændende klub. Det kan godt være, der er mange skriverier i medierne, men det er stadig en fornøjelse at være her. Jeg synes, der er ro på, og vi er en stor familie, så det er fedt at være her”, sagde 26-årige Rygaard i denne uge i en video på klubbens Facebook-side.

Hvorvidt Lyngby kan fortsætte deres imponerende fremmarch i Superligaen ude mod FCM, må tiden vise, men kender vi David Nielsens tropper ret, venter der en hård kamp for FC Midtjylland her.

Spil på kampen hos bet365.dk >>