bet365 er klar med en ny feature til sine odds-kunder, hvor det nu er muligt at redigere i sine kuponer, mens de er i gang.

Tilføj, fjern eller byt kampe med “edit bet” funktionen, uanset om du har spillet single- eller akkumulator-kuponer.

Vær opmærksom på, at oddsene på kuponen ændrer sig, når du redigerer kuponen, hvilket du kan læse mere om forneden, hvor vi forklarer, hvordan du kan redigere dine kuponer hos bet365.

Spil nu hos bet365.dk >>

Læs mere om “Rediger væddemål”-funktionen hos bet365 under “Tjenester -> Tilbud -> Funktioner”

 

Nu kan du ændre din kupon hos bet365

Verdens største spilleside på nettet, bet365, er igen klar med en banebrydende feature til sine odds-kunder, hvor du nu kan “redigere væddemål” og tilføje, bytte eller fjerne kampe fra dine igangværende kuponer.

Denne mulighed er tilgængelig på kuponer med flere kampe (før og under kampene), eller på single bet-kuponer, hvor du kan bytte kampen ud eller tilføje flere kampe efter kuponen er spillet.

“Rediger væddemål” vil være tilgængelig når Cash Out-muligheden (Luk Væddemål) er i spil for ikke-afgjorte kuponer. Selv om en række kampe på kuponen er afgjort, vil du stadig have mulighed for at redigere kuponen, så længe den indeholder ikke-afgjorte kampe/begivenheder. Bemærk dog, at bet365 ikke garanterer at “Rediger væddemål”-funktionen er tilgængelig på alle kuponer.

“Hvis Rediger væddemål er tilgængelig før en begivenhed, og vi ikke dækker begivenheden, mens den er i gang, vil Rediger væddemål ikke være tilgængelig, når begivenheden starter”, hedder det sig i regler og vilkår for funktionen.

Læs også: Få 100% op til 1000 kr. bet365-bonus

 

Dine odds og indsatser vil ændre sig

Når du redigerer en kupon, vil den nye Luk Væddemål-værdi blive brugt som indsats på kuponen. Samtidigt bliver odds på ikke-afgjorte kampe opdateret til de nuværende odds/live odds på kampene. Dette giver muligheden for at score dig et højere odds på kampe, hvor favoritterne måske er kommet bagud, inden du redigerer kuponen.

Oddsene kan dog også svinge den anden vej, men heldigvis er det let at se, hvilke konsekvenser dine ændringer har for både indsats og samlet odds på kuponen, før du bekræfter dine ændringer.

Læs alle regler og vilkår for at benytte den nye funktion hos bet365 under “Tjenester -> Tilbud -> Funktioner” i menuen, når du er logget ind på din konto.

Spil nu hos bet365.dk >>