Indlæser...

Fiorentina frister en tilværelse som nr. 8 i Serie A – et stykke udenfor de europæiske pladser – og tager torsdag d. 22. december imod velsmurte Napoli, som har lavet hele 10 mål i deres to seneste kampe, og indtager tredjepladsen i tabellen.

Vi er klar med et Fiorentina vs Napoli spilforslag, som går på en Napoli sejr til odds 2.10 hos bet365. Det kan du læse mere om forneden.

bet365 tilbyder også odds 3.50 på Fiorentina og 3.50 på uafgjort, hvis man ikke tror på en Napoli sejr, som vi gør.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Napoli vinder i Firenze

Fiorentina har haft nogle svære uger, hvor det er blevet til nederlag ude på 3-1 mod Lazio og 1-0 mod Genoa. Dermed er Viola nu rutsjet ned i tabellen, og er ikke inde i billedet til en plads i Europa League i næste sæson.

Træner Paulo Sousa var allerede en farezonen for en fyreseddel inden de dårlige resultater, da han gennem længere tid er blevet mere og mere upopulær hos Fiorentinas tifosis, og et nederlag her mod Napoli kan potentielt forsegle hans skæbne i klubben.

Nede på moral og et sæde der brænder under træneren er aldrig en god optakt til en kamp mod et formstærkt hold som Napoli. Napolitanerne slog senest Torino hjemme med 5-3 og før det blev det til en flot 0-5 sejr ude mod Cagliari.

Ironisk nok kommer de mange mål i en periode, hvor man er uden erstatning for den skadede polske angriber Arkadiusz Milik. Napoli spiller reelt uden angriber i øjeblikket, men har lavet om på systemet, så man nu spiller uden decideret angriber. Dries Mertens er i rollen som falsk 9’er, og det har virket for Napoli, da Mertens har lavet hattrick i de to senest kampe. Til trods for i alt 7 mål i de to seneste kampe giver Mertens flotte odds 6.50 som første målscorer i kampen.

Først og fremmest spiller vi dog Napoli til at vinde til odds 2.10. Napoli er ubesejret i de seneste ni kampe, og har vundet de seneste fire, og med krisen i Firenze i betragtning, er det et godt tidspunkt for de godt kørende napolitanere at gæste Firenze.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Serie A:

Indlæser...