Indlæser...

Stoke og Southampton ligger side om side i Premier League, og der er på mange måder lagt op til et jævnbyrdigt opgør mellem to – på papiret – lige gode mandskaber.

Som vi kommer ind på i spilforslaget til kampen forneden, ser formen dog bedst ud hos Stoke i øjeblikket, som selvfølgelig også har fordel af hjemmebane i kampen mellem The Potters og The Saints.

Vi tror på en smal Stoke-sejr i et målfattigt opgør, og spiller derfor Stoke til odds 3.30 hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Stoke City vs Southampton

Stoke tabte senest med 3-1 i et forventet nederlag til Arsenal i London, men det er formentlig ikke er resultat som får truppen til at hænge med hovedet, da kun få havde forventet at Stoke ville få noget med fra London.

Langt vigtigere er det for Stoke at hente point mod lavere rangerende hold, og det har The Potters gjort, når de har besejret hold som Watford, Burnley, Swansea, Hull City og Sunderland på det seneste. I de 10 seneste Premier League kampe, er det således kun blevet til to nederlag for Stoke, hvilket har sendt dem helt op på en 11. plads i tabellen.

Stoke fik en forfærdelig start på sæsonen, men har virkeligt løftet deres spil i de seneste måneder, og spiller i øjeblikket bedre fodbold end tabellen indikerer. Skal man pege på et ømt punkt hos Stoke i øjeblikket, bliver det at man mangler en rigtig farlig angriber. Det er primært Joe Allen og Xherdan Shaqiri som har æsket for The Potters i sæsonen, og Wilfried Bony har f.eks. kun scoret to mål i ni kampe. I alt er det kun blevet til 17 mål i 15 kampe hos Stoke.

Til gengæld er Southampton ikke bedre kørende med kun 14 mål i 15 kampe. The Saints har ydermere måtte kontaterere at deres farligste mand, Charlie Austin, er ude i de næste par måneder med en skulderskade. Han har ellers scoret seks af deres 14 mål, og han vil blive savnet i den svære udekamp mod Stoke. Saints scorer nemlig ikke mange mål på udebane, hvor det kun er blevet til 0.5 mål i snit på udebane på tværs af alle turneringer i denne sæson.

Stoke er heller ikke et hold som giver ved dørene, og Stoke har således kun sluppet tre mål ind i deres fem seneste hjemmekampe. Det bliver nok ikke et målfest på Britannia Stadium i Stoke, når “The Saints Go Marching In” onsdag aften kl. 21.00.

Vi tror på en spinkel 1-0 sejr til Stoke, hvilket kan spilles til odds 9.50 hos bet365. Stoke sejr – uden at gisne om resultatet – giver odds 3.10.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...