Indlæser...

Vi skal helt tilbage til d. 15. august 2009 for at finde den seneste AGF-sejr i Parken mod FC København. Lørdag kl. 15.30 tørner FCK og AGF igen sammen i nationalarenaen, hvor Ståle Solbakkens mandskab er store favoritter før kick off.

Ser vi på odds på FC København vs AGF hos bookmakeren bet365, får man nu odds 1.44 på FCK, mens der er odds 7.00 på AGF. Uafgjort kan spilles til odds 4.33.

Følg slaget i Parken live på EuroSport 1, og placér dine væddemål på kampen nu hos bet365, som har hundredvis af odds på FCK vs AGF:

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Herunder kan du se flere udvalgte odds på kampen mellem FC København og AGF, og disse odds opdateres løbende helt fra til kick off, hvorefter det vil være muligt at spille liveodds på kampen hos bet365.

Indlæser...

 

Optakt: FC København vs AGF

fck-agf-logo

De sidste tre møder mellem FCK og AGF i Parken har været tætte opgør. For tre kampe siden blev det 2-2 i en kamp som de fleste nok husker for Morten Nordstrands saksesparksmål i de døende minutter for AGF, og derefter mødtes de to hold i DBU Pokalfinalen d. 5. maj 2016, hvor FCK med møje og besvær vandt 2-1. Det seneste møde fandt sted d. 21. maj, godt to uger efter pokalfinalen, hvor FCK igen vandt med cifrene 2-1.

Til trods for disse tætte opgør, tegner der sig dog et billede af total FCK dominans mod AGF, som ikke har formået at besejre FC København i de seneste 10 indbyrdes opgør. Faktisk skal vi helt tilbage til d. 15. august 2009, for at finde den seneste AGF-sejr mod FCK.

Ikke meget tyder på, at det skal blive anderledes denne gang, for FCK er stadig ubesejrede i Superligaen i denne sæson, hvor det er blevet til seks sejre og fire uafgjorte. Dét endda til trods for, at FCK har spillet en række kvalifikationskampe til Champions League, og nu også har indledt gruppespillet i det forjættede land. Her kom FCK som bekendt fra land med en flot præstation og 1-1 ude mod Porto.

 

Utilregnelige AGF

“De Hvii’e” fra Aarhus er måske Superligaens mest utilregnelige hold. Den ene uge taber man 0-7 hjemme til Brøndby, den næste dominerer man AaB ude og taber alligevel 1-2, for derefter at vågne op til dåd med en flot 3-1 sejr hjemme mod FCN. Derefter tog AGF’erne på besøg hos oprykkerne fra Silkeborg, som vandt deres første Superliga-kamp i mands minde, da AGF blev sendt hjem med et pinligt 1-0 nederlag.

I den seneste kamp mod FC Midtjylland på Ceres Park i Aarhus viste AGF igen tænder, da man over 90 minutter totalt dominerede kampen mod Ulvene, og velnok burde have ført med mindst to mål ved pausen. Alligevel skulle vi helt ind i anden halvleg før AGF endelig fik hul på bylden, og minsandten om det ikke igen var Morten “Duncan” Rasmussen som gjorde det for “De Hvii’e”.

Desværre for Glen Riddersholm og Co. droppede den keeper Jovanovic på en dødbold, og så stod der 1-1 ud af den blå luft. Et resultat som holdt kampen ud, til trods for flere store chancer til AGF og særligt lejesvenden Chris Ikonomidis fra Lazio.

Ikonomidis og Duncan bliver værd at holde øje et vågent øje med i Parken for FCKs forsvar, men de to alene gør det dog ikke, hvis man vil have tre point i Parken.

Vi spår ikke AGF mange chancer i dette opgør, og forventer aarhusianerne bliver sendt hjem med en komfortabel sejr til FCK. Lige nu er der odds 2.05 på FCK -1 mål handicap, men hvad tror du? Spil på kampen herunder hos bet365.dk.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se den aktuelle stilling i Superligaen her:

Indlæser...

 

bet365-580x330