Dagens Spilforslag

I dette dagens spilforslag ser vi frem mod lørdagens kamp i superligaen mellem FC København og OB.

I opgøret lørdag eftermiddag skal OB forsøge at hente sæsonens bare anden sejr. FC København derimod har vundet 4 kampe og spillet tre uafgjort i denne sæson. Derudover har FC København også spillet sig videre i Champions League. Et eventyr der bliver skudt i gang på onsdag når FC København drager til Porto.

Netop det at FC København skal i kamp Champions League onsdag gør, at vi tror at begge de to mandskaber kommer på tavlen. Det kan meget vel fjerne fokus fra kampen mod OB og gøre at OB kommer lettere til de store muligheder.

Vi spiller begge holder scorer til odds 1.95 netop nu hos bet365.

 

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

Odds på FC København vs OB

Indlæser...
Indlæser...

 

Optakt: FC København vs OB

 

Lørdag klokken 16.00 skal OB på udebane forsøge at hente point mod superligaens stærkeste hold. FC København har med tilkøbet af Nicolai Boilesen og Jores Okore vist skræmmende styrke. De to nye spillere er dog ikke en integreret del af holdet endnu, og der går nok et par uger endnu før den ekstra bredde for alvor viser sig.

Det kan være OBs mulighed, at FC København forsøger at spare lidt på kræfterne i kampen lørdag. OB stiller omvendt også i stærkeste opstilling og har i den grad noget at vise. I de sidste mange kampe har man haft store problemer mod de mindre hold i ligaen, og OB har på ingen måde vist at de kan skabe kampene.

Det skal de omvendt heller ikke ud og gøre når de skal på besøg i Parken, og det kan blive deres mulighed. Med et par hurtige spillere i front med Rasmus Festersen som den store stjerne, skal der nok opstå muligheder i kampen.

FC København skal omvendt nok få scoret på et eller andet tidspunkt i kampen. Det store spørgsmål i vores spilforslag er altså hvorvidt OB får held til at spille sig igennem FCKs stærke defensiv. En defensiv som faktisk har lukket mål ind i de sidste fire kampe i Superligaen og i den sidste kamp mod Apoel i Champions League kvalifikationen.

Kampen spilles som sagt lørdag klokken 16.00 og vises på Canal 9.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330