Indlæser...

AaB får en gylden chance for at spille sig i Top 3 i Superligaen mandag aften, når bundproppen Esbjerg lægger vejen forbi Aalborg.

Hjemmeholdet er store favoritter, når vi ser på odds på AaB vs Esbjerg, hvilket ikke er overraskende, når man indregner esbjergensernes forfærdelige sæsonstart.

AaB giver odds 1.45 for en sejr, mens der er odds 6.50 på Esbjerg. Uafgjort giver odds 4.50 hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem AaB og Esbjerg vises på TV3 Sport 1 kl. 19.00 mandag d. 15. august, og forneden kan du læse optakt til kampen og se flere odds fra bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: AaB vs Esbjerg

aab-esbjerg-logo

Det er vist ingen tilsnigelse at påstå, at AaB har fået en markant bedre start på Superligaen end gæsterne fra Esbjerg. Det er egentligt ikke fordi AaB har gjort det over alt forventning, men efter fire kampe har AaB stadig ikke tabt, hvilket man ikke just kan sige om esbjergenserne.

I den seneste kamp var AaB i aktion på udebane mod FC Nordsjælland, og her lykkedes det for AaB at stjæle alle tre point med hjem. FCN kom foran kort før pausen, men takket været to scoringer af de nye sommer-signings Marco Meilinger og Markus Holgersson, fik AaB vendt et truende nederlag til tre point.

Pilen peger fremad i Aalborg, hvor det er lykkedes for AaB at score i samtlige fire første kampe i Superligaen i år.

 

Esbjerg fik første point mod AGF

I Esbjerg har det derimod set anderledes skidt ud. Træneren blev fyret, flere bestyrelsesmedlemmer tog deres pæne tøj og skred, og spillertruppen har mistet flere bærende kræfter, herunder anfører Magnus Lekven.

Esbjerg kom da også fra land med to gange 0-4 ude mod Brøndby og hjemme mod FCK. Det er to af Superligaens stærkeste mandskaber netop nu, og derfor ingen katastrofe for Esbjerg at tabe de to kampe, men der blev fulgt op med 1-2 nederlag ude mod Viborg.

Senest blev det så til 2-2 hjemme mod AGF, hvor Esbjerg led under at blive reduceret til 10 mand efter en kontroversiel udvisning af den nyligt lejede FCM-kantspiller Mabil, som ellers gjorde en god figur i kampen. Mabil var et frisk pust i Esbjerg-offensiven, men han er altså ikke med mod AaB, da han sidder over med karantæne.

2-2 resultatet mod AGF skal også ses i lyset af, at AGF blev ramt af mange skader i kampen, og derfor reelt var uden indskiftningsmuligheder i hele anden halvleg. Alligevel var AGF tæt på at snuppe alle tre point i slutminutterne, men Esbjerg holdt stand og fik sæsonens første point.

Mod AaB på udebane venter der Esbjerg en endnu sværere opgave, og det er umiddelbart svært at se, hvordan det skal blive til point for det kriseramte Esbjerg-hold.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen netop nu:

Indlæser...