Indlæser...

Brøndby og Sønderjyske har begge vigtige kampe i Europa League-kvalifikationen i næste uge, hvor Brøndby møder Panathinaikos mens Sønderjyske har æren af Sparta Prag. Nu får de to klubber muligheden for at teste sig selv af mod en stærk modstander, inden det går løs i Europa League-kvalifikationen på torsdag.

Ser vi på odds på Brøndby vs Sønderjyske hos bookien bet365, er det ikke overraskende Brøndby som indtager favoritrollen. Sønderjyske har endnu ikke vundet i Superligaen i år, og synes at have fuld fokus på det europæiske eventyr klubben befinder sig midt i.

Hos bet365 er der odds 1.73 på Brøndby, mens Sønderjyske giver odds 5.00. Uafgjort er bestemt et tænkeligt udfald, og krydset kan spilles til odds 3.50.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem Brøndby og Sønderjyske vises på TV3+ kl. 18.00, og er derfor ugens kamp i Superligaen. Herunder kan du læse optakt til Brøndby vs Sønderjyske, og se flere udvalgte odds på kampen fra bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Brøndby vs Sønderjyske

brondby-sonderjyske-logo

Brøndby er kommet ind i en rigtig god stime under den nye tyske træner Zorniger, hvilket blev understreget med tyk Penol 1000, da Vestegnens fodboldflagskib for nyligt sendte Hertha Berlin ud af Europa League med en 3-1 sejr hjemme.

Særligt Teemu Pukki synes at være i storform for Brøndby, da han lavede hattrick både mod Hertha Berlin og i den efterfølgende 3-3 kamp ude mod FC Midtjylland.

Brøndby ligner et hold som kommer til at spille med i toppen af rækken i denne sæson, for allerede nu – før femte spillerunde – indtager BIF en delt andenplads (kun ét mål dårligere end FCM), og Zorniger ser ud til at have fået holdet til at arbejde sammen som et stærkt kollektiv. Lige præcist hvad tyskerne er kendte for.

Sønderjyske har ligesom Brøndby imponeret på den store scene ude i Europa, hvor Sparta Prag nu venter i de to alt afgørende playoff-kampe om en plads i gruppespillet. Til gengæld har Sønderjyske ikke formået at overføre det gode spil fra Europa League-kvalen til den danske Superliga, hvor sidste sæsons sølvvindere stadig har sæsonens første sejr til gode.

Historisk set har det vist sig svært for “mindre klubber” i Danmark at kombinere et Europa-eventyr med succes i Superligaen, og Sønderjyske ser ud til at have netop dette problem. Dog lykkedes det for sønderjyderne at tage point fra FCK – som det første hold i år – da det i sidste spillerunde blev til 1-1 hjemme mod de forsvarende mestre.

Med to uafgjorte og to nederlag fra de første fire kampe, skal Sønderjyske snart på tavlen med en sejr, men det er tvivlsomt at den kommer i hus på udebane mod Brøndby. Allerede på torsdag (d. 18. august) spiller Sønderjyske den første vigtige kamp mod Sparta Prag hjemme i Haderslev, og her er det nærliggende at tro, at Sønderjyske-spillerne allerede nu har tankerne på klubbens velnok største kamp til dato.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen netop nu:

Indlæser...