NordicBet forudsiger, at Danmark høster minimum 10 medaljer ved det kommende OL i Rio de Janeiro. I så fald vil det være det højeste antal siden 1948.

Skal man tro NordicBet, har danskerne store oplevelser i vente, når OL i Rio i denne uge toner frem på alverdens tv-skærme. Faktisk forventer selskabet, at de danske atleter kommer hjem med ikke mindre end 10 medaljer. Det vil i så fald være den bedste medaljehøst i 68 år.

Dermed er der lagt op til, at DIF og Team Danmark når deres målsætning for OL på netop 10 medaljer. NordicBet fremhæver klassiske danske styrkediscipliner som herrehåndbold, badminton, roning, sejlsport og svømning som de bedste bud på podiepladser.

“Som nation er vi rigtig dygtige til at fokusere og talentudvikle inden for få OL-discipliner. En målsætning om ti medaljer er meget ambitiøst for et land af vores størrelse. Til sammenligning forventer vi eksempelvis, at et land som Spanien henter sammenlagt 14 medaljer på trods af, at de befolkningsmæssigt er otte gange større end Danmark”, siger NordicBets oddssætter Thomas Holm og fortsætter:

“Størst forventninger har vi til de danske håndboldherrer. Vi vurderer dem til at være turneringens næststørste favorit efter Frankrig. Derudover har vi et godt øje til folk som René Holten Poulsen i kajak og Jonas Høgh i finnjollen. Der er ingen tvivl om, at både sejlerne og roerne skal ramme formen, hvis medaljemålsætningen skal i hus.”

 

Odds på antal danske OL 2016 medaljer her

 

Hvor mange medaljer vinder Danmark sammenlagt ved OL i Rio?

Over 9,5          1,72

Under 9,5        2,00