Indlæser...

Sæsonen starter tidligt for Brøndby IF og den nye cheftræner Alexander Zorniger. Torsdag d. 30. juni skal brøndbyerne nemlig allerede i ilden i Europa League-kvalifikationen, hvor modstanderne hedder Valur fra Island.

Vi ved alle hvordan den islandske fodboldvulkan sprutter i disse dage, og hvis Reykjavik-klubben – som er med i Europa League-kvalifikationen via en pokalsejr på Island – kan levere en fight á la den det islandske landshold har leveret i Frankrig, venter der unægteligt Brøndby en svær kamp.

Zorniger er først nu ved at spille sit system ind på Brøndbys hold, som ikke har haft mange uger sammen på træningsbanerne inden turen til Island, hvor man ydermere må undvære Rudolph Austin, Martin Albrechsen og Thomas Kahlenberg til kampen.

Det er dog ikke de eneste navne som mangler i den Brøndby-trup som er rejst til Island. Her mangler nyindkøbet Gusfat Nilsson nemlig også sammen med Viktor Anker og Rezan Corlu. Alle seks er enten skadet eller på vej tilbage i form.

Kampen kan ses direkte på 6’eren med kick off kl. 23.00, og herunder kan du se flere odds på Valur vs Brøndby samt den komplette Brøndby-trup som er rejst til Island.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds på Valur vs Brøndby

Det bliver ingen walkover for Brøndby, som dog stadig er favoritter til kampen, når vi ser på odds på Valur vs Brøndby.

Valur giver odds 4.80, mens der er odds 1.60 på Brøndby.

Brøndby kan leve med en uafgjort på Island og afgøre tingene hjemme på Vestegnen, hvilket er værd at have med i tankerne, når man oddser på den første kamp. Uafgjort giver odds 3.00.

Se flere udvalgte odds fra de mest populære markeder hos bet365 herunder, samt den 18-mand store Brøndby-trup som er rejst til Island.

Indlæser...

 

Brøndbys trup mod Valur

Broendby_BIF_logoFrederik Rønnow

Mads Toppel

Jesper Juelsgård

Benedikt Röcker

Frederik Holst

Jonas Borring

Johan Larsson

Svenn Crone

Mads Juel Andersen

Patrick Da Silva

Lebogang Phiri

Christian Nørgaard

Kamil Wilczek

Andrew Hjulsager

Daniel Stückler

Christian Greko Jakobsen

David Boysen

Teemu Pukki