Indlæser...

Tjekkiet og Tyrkiet har – til trods for en mager pointhøst – stadig muligheden for at avancere fra Gruppe D ved EM 2016. For begge lande gælder kun en sejr her, og sejrens størrelse skal helst kunne mærkes i målscore-regnskabet som bliver afgørende i det indbyrdes regnskab mellem gruppe-3’erne.

I denne optakt ser vi på odds på Tjekkiet vs Tyrkiet, hvor det måske ikke overraskende er tjekkerne som indtager favoritrollen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Tjekkiet er favoritter til odds 2.40, mens Tyrkiet giver odds 3.00. Bookmakeren bet365 har ringe tiltro til et kryds i denne kamp, og derfor kan uafgjort spilles til odds 3.60. Det skyldes selvfølgelig, at ingen af de to hold kan bruge uafgjort til noget som helst, og derfor bør der også være en offensiv kamp i vente med masser af action i begge målfelter.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Tjekkiet vs Tyrkiet, hvor du f.eks. også finder odds på Over 2.5 mål, hvilket kan være et godt bud på scenariet i denne kamp.

Indlæser...

 

Stillingen i Gruppe D

gruppe_d_stillingen

 

Optakt: Tjekkiet vs Tyrkiet

Tjekkiet flagTjekkiet hev en kanin op ad hatten mod Kroatien, da man var nede med 0-2 og så godt som på vej hjem fra EM med 0 point for to kampe. Men så kom Skoda på banen og fik reduceret ud af den blå luft, hvilket skabte fornyet spænding i kampen, og minsandten om ikke Tjekkiet skulle have et heldigt straffespark i kampens sidste minutter efter en klodset omgang håndbold af kroatiske Vida i feltet. Dét eksekverede Necid stensikkert ved at banke den op i nettaget med et kraftfuldt spark, og så fik Tjekkiet det ene point med sig fra kampen, som giver dem håb om videre avancement ved EM 2016.

Spillet har dog ikke imponeret hos Tjekkiet, som var på hælene i samtlige 90 minutter mod Spanien i EM-åbneren og i det meste af kampen mod Kroatien i anden kamp ved slutrunden. Kun momentvist har Tjekkiet vist sig som et mandskab, som også fortjener en plads i næste runde ved EM, men tjekkerne har dog trods alt gjort det markant bedre end modstanderne fra Tyrkiet. En sejr over tyrkerne vil sende Tjekkiet på fire point, hvilket vil stille dem á point med Kroatien, hvis kroaterne taber deres kamp til Spanien.

Slutter Tjekkiet vs Tyrkiet og Kroatien vs Spanien med 1-0 til Tjekkiet og Spanien, vil Tjekkiet og Kroatien være helt lige i tabellen med fire point og 3-3 målscore. I det tilfælde kan det komme ned til Fair Play-afgørelse hos UEFA, om hvilket hold der får lov at avancere på andenpladsen og hvem der skal måle sig med de øvrige tre’ere i grupperne.

Udvalgte målscorer-odds for Tjekkiet

Nedic og Skoda kom på tavlen mod Kroatien efter at være startet på bænken, og det kan bane vejen for en plads i startopstillingen til kampen mod Tyrkiet. Det gør dem også til to af de største favoritter til at score i kampen, hvor Necid giver odds 6.00 som første målscorer, mens der er odds 7.00 på Skoda.

Skoda afløste David Lafata efter godt en times spil, og det er nok tvivlsomt at Lafata får lov at starte inde mod Tyrkiet. Necid kom også først på banen fire minutter før tid, hvor Tjekkiet kastede alle mand frem i jagten på en udligning, og den tjekkiske landstræner skal nu finde ud af, hvordan han vil blande kortene, hvis både Skoda og Necid skal starte på banen.

Vi forventer at se Tjekkiet dominere kampen mod Tyrkiet, og det gør at Tomas Rosicky – som i øvrigt stod for assisten til Tjekkiets første mål mod Kroatien – kommer mere til sin ret på den offensive midtbane. Rosicky kan spilles til odds 12.00 som første målscorer.

 

Tyrkiet har stadig chancen for 1/8-finale

Tyrkiet flagDe fleste af os har set videoen af en tyrkisk fodboldfan som smadrer sit fjernsyn i raseri over en “prank” konen lavede på ham under Tyrkiets første kamp ved slutrunden. Hvis ikke kan du med garanti finde den på YouTube. Det er måske ikke det eneste fjernsyn, som er blevet smadret af tyrkiske fans i frustation ved dette EM, for det har været direkte jammerligt at følge Tyrkiet indtil videre.

I 3-0 nederlaget mod Spanien i sidste kamp, var Tyrkiet blæst ud af banen i hele kampen, og store dele af det tyrkiske publikum vendte sig imod anfører Arda Turan, som blev pebet ud af sine egne fans, hver gang han rørte bolden. Da kampen blev fløjtet af, var Turan nærmest i tårer over behandlingen fra egne fans, og blev omgående trøstet af hele den tyrkiske bænk, som ved dommerens slutfløjt ilede hen og omsluttede den grædefærdige anfører med kram og opmuntrende støtte.

Man forstår godt de tyrkiske fans’ skuffelse, omend man kan betvivle måden, hvorpå den kom til udtryk. Turan må frygte at sætte sine ben forkert i kampen mod Tjekkiet, og den slags er næppe befordrende for det tyrkiske holds chancer for at vinde den vigtige kamp mod Tjekkiet. For vigtig er den.

Tyrkiet har nemlig stadig en matematisk chance for at gå videre ved EM via en tredjeplads i gruppen, men det kræver først og fremmest tre point mod Tjekkiet, og en række mål for at pynte på den uimponerende målscore på 0-4 som Tyrkiet besidder efter to kampe. Målscoren bliver nemlig afgørende i stillingen over tredjepladserne i grupperne.

Udvalgte målscorer-odds for Tyrkiet

Burak Yilmaz er uden tvivl tyrkernes bedste bud på en målscorer i kampen. Yilmaz kan spilles til odds 6.50 som første/sidste målscorer, eller til odds 3.00 til at score når-som-helst.

Herefter følger Cenk Tosun (odds 7.50/3.75), Hakan Calhanoglu (odds 9.50/4.00) og den udskældte anfører Arda Turan (odds 11.00/4.75).

Emre Mor er også på listen over potentielle målscorer for Tyrkiet, og Mor kan spilles til odds 15.00 som første/sidste eller odds 6.50 til at score i kampen.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Tjekkiet-Tyrkiet-flag