em_2016_spilforslag_banner

EM 2016 spilforslag:

Vi spiller: Ungarn slutter sidst i Gruppe F

Odds: 2.00 hos bet365

Find spillet: “EM 2016 -> Slutter sidst i gruppen”

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos bet365

 

Ungarn slutter sidst i Gruppe F

Ungarn flagUngarn er kommet i pulje med Portugal, Østrig og Island i Gruppe F, og selv om Island i mange år ville have været opfattet som det svageste hold i puljen, tror vi ikke, det bliver tilfældet her. Portugal og Østrig vandt begge sine EM-kvalifikationsgrupper i overlegen stil. Portugal slog som bekendt Albanien og Danmark i kapløbet om førstepladsen, mens Østrig sejrede i en forholdsvis svær pulje som også involverede Rusland og Sverige. Begge disse nationer bør være stærkere end både Island og Ungarn, og dermed står kampen om tredjepladsen umiddelbart mellem netop Island og Ungarn.

Island imponerede stort i EM-kval’en, hvor man tog en overraskende andenplads i Gruppe A efter Tjekkiet. Her slog Island både Tyrkiet og Holland i kampen om andenpladsen, og med en form på 6-2-2 og en målscore på 17-6, gjorde Island det ganske overbevisende. Blandt andet vandt Island også over Holland både ude og hjemme.

Island er med ved landets første EM slutrunde nogensinde, men var uhyggeligt tæt på at kvalificere sig til VM i 2014, hvor Kroatien dog vandt den afgørende playoff. Lars Lagerbäck har fat i noget af det rigtige med dette islandske hold, som meget vel kan være det stærkeste vi nogensinde har set fra de kanter. Island vinder nok næppe puljen, men vi forventer at Island slår Ungarn i det interne opgør, og kan måske også få point mod enten Portugal eller Østrig.

Ungarn, derimod, var aldrig kommet med til dette EM, hvis det ikke var fordi slutrunden er blevet udvidet til at omfatte 24 hold. Ungarn tog kun en tredjeplads i sin pulje, hvor man blev overgået af Nordirland og Rumænien. Derfor skulle Ungarn ud i playoff, hvor det blev til dobbeltsejr ude og hjemme mod et historisk ringe Norge-hold.

Ser man på den ungarske EM-trup, er den mere eller mindre blottet for profiler, og landstræneren Bernd Storck er ikke just en erfaren herre, som primært har stået i spidsen for en række ungdomslandshold i karrieren. Vi har på fornemmelsen at det bliver “three strikes and out” for Ungarn, som dermed må besætte fjerdepladsen i gruppen.

Det kan spilles til odds 2.00 hos bet365 på markedet “Slutter sidst i gruppen” under EM 2016-odds.

Spil på EM 2016 hos bet365.dk >>

bet365-580x330