Den gik desværre ikke for Danmark i den første kamp i fire-nationers turneringen, Kirin Cup, i Japan. Efter at have ført med 2-0 med Danmark føringen over styr og kampen måtte ud i straffekonkurrence, som Bosnien vandt. Derfor kan det nu kun blive til en kamp om 3. pladsen i Kirin Cup, og den spilles tidligt tirsdag d. 7. juni kl. 9.00 dansk tid. Her venter Bulgarien som i deres semifinale tabte med svimlende 7-2 til værtsnationen Japan. Kampen vises direkte på Kanal 5.

Vil du oddse på Danmark vs Bulgarien i Kirin Cup, kan du meget vel gøre det hos betfair, som i øjeblikket har en fantastisk bonus på 100% op til 3000 kr. Bonussen kan selvfølgelig også bruges til at oddse på det kommende EM i fodbold, og den udmærker sig ved, at have et virkeligt lavt gennemspilskrav på kun 10x til odds 1.50 eller højere.

Spil på kampen og få 3000 kr. bonus her >>

 

Se odds på Danmark vs Bulgarien i Kirin Cup

Kirin Cup er først og fremmest at betragte som en træningsturnering, og værdien af en bronzemedalje her er mildest talt ringe. Det der derimod betyder noget er, at begge mandskaber får mulighed for at satse offensivt uden at bekymre sig alt for meget om at holde nullet, hvilket også blev illustreret meget godt med de to målrige semifinaler. Fire mål i Danmarks kamp mod Bosnien og ni (9!) mål i Japan vs Bulgarien vidner om, at der blev blæst til angreb i semifinalerne. Det forventer vi også der gør i kampen om bronze, og med odds 1.83 på over 2,5 mål, synes vi dét væddemål er godt betalt.

Danmark er store favoritter til at slå Bulgarien i kampen om bronze. For det første så Danmark ud til at være godt spillende mod Bosnien, selv om man smed en komfortabel 2-0 føring over styr, og dernæst så Bulgarien alt andet end gode ud i deres 7-2 nederlag til Japan.

Derfor er der også “kun” odds 1.65 på Danmark mod Bulgarien som til gengæld kan spilles til odds 5.00 hos betfair. Se flere odds på Danmark vs Bulgarien herunder eller hos betfair.dk.

Spil på kampen hos betfair.dk >>

kirin_cup_danmark_vs_bulgarien_odds

 

A-landsholdets trup til Kirin Cup i Japan

Målmænd:

Frederik Rønnow (Brøndby IF)
Jonas Lössl (En Avant Guingamp)
Kasper Schmeichel  (Leicester City FC)

Forsvar:

Andreas Christensen (Borussia Mönchengladbach)
Henrik Dalsgaard (Zulte Waregem)
Jannik Vestergaard (SV Werder Bremen)
Lasse Nielsen (KAA Gent)
Mathias ”Zanka” Jørgensen (FC København)
Peter Ankersen (FC København)
Riza Durmisi  (Brøndby IF)
Simon Kjær (Fenerbahce A.S.)

Midtbane:

Christian Eriksen (Tottenham Hotspur FC)
Lasse Schöne (AFC Ajax)
Lasse Vibe (Brentford FC)
Mike Jensen (Rosenborg BK)
Nicolaj Thomsen (AaB)
Pierre Emile Højbjerg (FC Schalke 04)
Thomas Delaney (FC København)
William Kvist Jørgensen (FC København)

Angreb:

Lucas Andersen (Willem II)
Morten ”Duncan” Rasmussen (AGF)
Viktor Fischer (AFC Ajax)