Med nederlag i sæsonens første to kampe har de københavnske løver fået alt andet end en drømmestart på sæsonen. Hos spilleselskabet Betsafe ryster man dog ikke på hånden og har fortsat det københavnske storhold som klar favorit til at vinde det danske mesterskab.

To uventede nederlag ændrer ikke spilleselskabet Betsafes vurdering af FC Københavns favoritværdighed i denne sæsons Superliga. Således betaler Betsafe blot pengene 1,65 gange igen, såfremt det lykkedes FC København at vinde sit ellevte danske mesterskab. FC Midtjylland er det bedste bud på en mester uden for hovedstaden.

Efter to fremragende præstationer fører midtjyderne lige nu ligaen, og skulle mesterskabet ende på den jyske hede, bliver det af Betsafe belønnet med odds 4,40. Bookmakeren har derimod ikke den store fidus til FC Nordsjælland. En gentagelse af mesterskabet fra 2011/12 sæsonen giver odds 10,00.

“Meget afhænger naturligvis af FCK’s ageren både i det nuværende, men også i transfervinduet i januar. Her har klubben dog før vist sig yderst handlekraftig, når det har knebet på banen. FC Midtjylland er efter en fremragende sæsonstart vores klare førsteudfordrer, og kan de holde fast i den nuværende trup, samt undgå skader til nøglespillere, kan det sagtens blive deres år. FC Nordsjælland har vi derimod mistet lidt af troen på. De lader til at stå fast på at føre en stram transferpolitik samt beholde et relativt lavt lønloft. Det gør, at man slet ikke har formået at få spillere ind af den samme kaliber, som man har mistet i de seneste par transfervinduer,” siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.


Superliga 2013-14 vinder?

FC København                      1.65

FC Midtjylland                       4.40

FC Nordsjælland                   10.00

Aab                                      25.00

Esbjerg                               25.00

Randers                              35.00

Sønderjyske                        35.00

OB                                       60.00

AGF                                     60.00

Brøndby                              80.00

FC Vestsjælland                  225.00

Viborg                                 250.00

 

— >> Gå til Betsafe for at spille på vinderen af superligaen