Vi er nået til sæsonens sidste spillerunde i La Liga, og i dag bliver det spanske mesterskab anno 2015/16 placeret hos enten Barcelona eller Real Madrid. Atletico Madrid kan – meget teoretisk – indhente Barcelona på point, men Barcelona er bedst i interne opgør, og derfor står kampen reelt kun mellem Barca og Real.

Barcelona er forrest i feltet og er storfavoritter til at snuppe titlen, da alt der kræves af Lionel Messi og co., er en sejr på udebane mod Granada. Skulle Barcelona snuble og tabe – eller kun få ét point – kan Real Madrid overhale catalanerne med en sejr ude over Deportivo la Coruna. Kampene spilles samtidigt med kick off kl. 17.00, og Granada vs Barcelona kan ses direkte på TV3+, mens 6’eren viser Deportivo vs Real Madrid.

I denne La Liga Special har vi odds på dagens to store kampe i La Liga, mens vi også tager et kig på den direkte duel mellem Rayo Vallecano, Sporting Gijon og Getafe i nedrykningskampen.

Se odds på La Liga hos bet365.dk >>

 

Stillingen i La Liga netop nu:

Indlæser...

 

Odds på Granada vs Barcelona

Indlæser...

Granada er sikre på overlevelse, og har derfor intet at spille om i dette opgør mod Barcelona. Det skyldes at målscoren ikke er afgørende i Spanien, og at Granada er bedre i indbyrdes opgør mod de øvrige nedrykningskandidater.

Barcelona er gigantiske favoritter, og efter en kort stime med tre nederlag i træk, har Barcelona igen vendt bøtten og har hentet 12 point i de fire sidste opgør, som ydermere er blevet vundet med en imponerende målscore på 21-0. Først blev det 0-8 ude mod Deportivo, 6-0 hjemme mod Sporting Gijon, 0-2 ude mod Betis og senest 5-0 hjemme i lokalderbyet mod Espanyol.

Granada har vundet deres to sidste kampe med 3-2 hjemme mod Las Palmas og senest 1-4 ude mod Sevilla. Men mon ikke stimen af sejre stopper her mod Barcelona?

Indlæser...

 

Odds på Deportivo la Coruna vs Real Madrid

Indlæser...

Real Madrid har stadig chancen for at vinde mesterskabet, men det kræver en overraskelse af store dimensioner i kampen i Granada.  Real Madrid har vundet de seneste 11 kampe i træk i La Liga, og det er altså sket samtidigt med, at Kongeklubben har spillet sig i Champions League-finalen. Real Madrid-træner Zidane har kaldt kampen “en finale”, og er opsat på at gøre arbejdet færdigt, uanset hvad der sker i Granada, så mon ikke der venter en svær kamp for Deportivo i eftermiddag?

Deportivo har kun fået én sejr i de syv seneste opgør, men den kom til gengæld i sidste spillerunde, da “Depor” vandt 0-2 ude mod Villareal.

Indlæser...

 

 

Odds på nedrykningskampen i La Liga

Kampen om hvem der skal ned i den næstbedste række, og hvem der får lov at blive oppe, afgøres først i morgen – søndag d. 15. maj – hvor bundklubberne skal i aktion. Her er der særlig fokus på Rayo Vallecano, Sporting Gijon og Getafe, som alle er i overhængende risiko for at rykke ned, og som alle spiller samtidigt – nemlig kl. 19.30.

Rayo Vallecano har fordel af at skulle møde allerede nedrykkede Levante på hjemmebane, mens også Sporting Gijon har hjemmebane i deres kamp mod La Ligas nr. fire, Villareal. Getafe skal en tur på udebane i deres sidste kamp, hvor modstanderen hedder Real Betis (nr. 14).

Bundstillingen i La Liga før sidste spillerunde:

bundstilling_la_liga_14052016

 

Rayo Vallecano vs Levante

Rayo kan lægge maksimalt pres på de øvrige bundklubber med en sejr over allerede nedrykkede Levante. Levante er 1-3-14 på udebane for sæsonen, og selv om Rayo er næsten lige så dårlige på udebane, har Rayo hentet 7 sejre hjemme på Campo de Fútbol de Vallecas. Rayo er naturligvis store favoritter til dette opgør, som du kan se på oddsene herunder. Alle forventer en sejr til Rayo, og dermed er presset på Getafe og Sporting Gijon, som skal ud og have point i svære kampe.

Indlæser...

 

Sporting Gijon vs Villareal

Sporting er ligesom Rayo presset før sidste spillerunde, men kan måske nøjes med ét point i denne kamp. Det kræver dog at Getafe taber ude til Real Betis, for ét point til Getafe betyder at Sporting Gijon SKAL have alle tre point, hvis man vil forblive oppe.

Sporting kan glæde sig over, at kampen er uden betydning for Villareal, som er sikre på at ende på La Ligas fjerdeplads, uanset udfaldet af øvrige kampe i sidste spillerunde. Villareals sæson sluttede formentlig, da de røg ud til Liverpool i Europa League-semifinalen, for der blev fulgt op med et 0-2 nederlag hjemme mod formsvage Deportivo la Coruna i den efterfølgende kamp.

Måske vil Villareal slutte sæsonen af med en god præstation, men mulighederne for sejr til hjemmeholdet bør være tilstede her.

Indlæser...

 

Real Betis vs Getafe

Vinder Rayo og Sporting Gijon deres kampe, er presset endegyldigt på Getafe, som skal en tur til Sevilla og møde Real Betis på Estadio Benito Villamarin.

Her er Betis notorisk stærke, men i denne sæson har det haltet med resultaterne hjemme i Sevilla. Kun 5 sejre og 6 uafgjorte i sæsonens 18 hjemmekampe, vidner ikke om den fæstning hjemmebanen tidligere har været for Betis, og det er bemærkelsesværdigt, at de hvid/grønne kun har scoret 15 mål på hjemmebanen i La Liga i år.

Getafe har dog ikke været prangende på udebane, hvor man kun har hentet tre sejre og to uafgjorte i 18 La Liga-kampe i sæsonen. Til gengæld er to af disse sejre vundet i de to seneste udekampe, hvor Getafe har slået Real Sociedad og Deportivo La Coruna på udebane med 1-2 og 0-2. Kan det blive til et udebane-hattrick for Getafe mod Betis, er endnu en sæson sikret, da man er bedst i de indbyrdes opgør mod Sporting Gijon, og målscoren har derfor ingen betydning.

Indlæser...

Se odds på La Liga hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330