Brøndby fik reduceret FCKs forspring til ni point i sidste weekend, og går benhårdt efter yderligere tre point til kampen om førstepladsen hjemme mod FCN søndag d. 5. marts kl. 18.00.

Det seneste møde mellem Brøndby og FC Nordsjælland endte 1-1 i Farum tilbage i oktober, men skal vi tro odds på Brøndby vs FCN, ender det denne gang med en sejr til Vestegnens flagskib.

Ser vi på Brøndby vs FCN odds hos bet365, er der nemlig odds 1.55 på BIF, mens FCN giver odds 7.00. Uafgjort kan spilles til odds 3.60 lige nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Brøndby skal kunne slå FC Nordsjælland

Brøndby åbnede foråret med 0-0 i derbyet mod FCK i Parken, og fulgte op med en 1-2 sejr mod Sønderjyske i Haderslev. Da FCK samtidig kun fik 1-1 i Farum mod FCN, er BIF nu halet to point ind på FCK i topkampen, og skaber dermed håb om fornyet spænding i toppen.

Brøndby har kun tabt tre kampe hele sæsonen i Superligaen, og hjemme på Vestegnen har Zornigers drenge været tæt på uovervindelige, med kun ét nederlag og syv sejre i 11 hjemmekampe.

Brøndby har i snit lavet 2,2 mål pr. hjemmekamp i år, og der venter formentlig en hård opgave for FCNs unge mandskab i at holde hjemmeholdet fra fadet i denne kamp.

FCN er startet 2017 med to hjemmekampe mod Lyngby (0-1) og FCK (1-1), og skal altså for første gang på rigtig græs i forårssæsonen på søndag. FCN har haft det svært ude i denne sæson, hvor det kun er blevet til to sejre i 11 udekampe, og samtidigt har holdet lukket hele 17 mål ind i disse kampe. Holdt op mod Brøndbys flotte statistik på hjemmebane i år, ser det umiddelbart svært ud for de unge tigre fra Farum.

Brøndby bør være flere mil foran dette unge FCN-hold, som befinder sig i det tidlige stadie af en genopbygningsfase. Det skal ganske enkelt kunne blive til tre point for Brøndby i dette opgør, hvis man vil gøre sig forhåbninger om, at drille FCK i det kommende mesterskabsspil.

 

Spilforslag til kampen

Vi tror på en stensikker Brøndby-sejr her, og det kan meget vel ende med en rigtig røvfuld til FCN. Gennemsnitsalderen på FCNs førstehold er lav, og kun få spillere på holdet, har den erfaring der skal til for at stå imod et selvsikkert og godt spillende Brøndby-hold på Vestegnen.

Teemu Pukki og Kamil Wilczek har været brandvarme hele sæsonen med hhv. 15 og 12 mål, og vi bliver ikke overrasket over at se dem begge på tavlen igen på søndag. Der er odds 2.00 på Pukki og 2.60 på Wilczek til at score når-som-helst, og 100 kr. på dem begge giver alt min. pengene tilbage, hvis blot den ene af de to laver mål i kampen.

Vi tipper dog først og fremmest en handicap-sejr til Brøndby, og smider et bet på et frækt 4-0 ciffertips til odds 21.00.

Vores spilforslag til BIF vs FCN:

  • Brøndby -1: 2.30
  • Brøndby vinder 4-0: 21.00
  • Pukki scorer i kampen: 2.00
  • Wilczek scorer i kampen: 2.30

Odds på Brøndby vs FCN >>