UEFA_Women's_Euro_2013Så er det tid til semifinalerne i kvindernes EM i Sverige. Der har været meget kritik af den måde, Danmark gik videre fra den indledende runde på, nemlig via lodtrækning. Hvis ret skal være ret, så havde danskernes bedre målscore end russerne og dermed ville de også under herrernes regler være gået videre. Hvis Rusland var gået videre, så kan man snakke om uretfærdigheder.

Dagens semifinale står mellem værterne fra Sverige og Tyskland.

Sverige startede forsigtigt ud med 1-1 mod Danmark, hvor de brændte 2 straffespark. Retfærdigt skal det siges, at Danmark egentlig derudover var rigtig godt med i kampen og godt kunne have vundet. Siden da har Sverige ikke set sig tilbage og har tævet Finland 5-0, Italien 3-1 og Island 4-0. De svenske jenter sprudler af selvtillid.

Tyskland startede ligeledes lidt vaklende ud med en 0-0 mod Holland. Så fulgte en pligtsejr på 3-0 over Island, men også en mindre fiasko med et nederlag på 0-1 til Norge. I kvartfinalen kunne det blive til en forsigtig 1-0 mod Italien. Tyskland er på alvorlig slingrekurs, selvom de var manges favoritter til guldet, før turneringen gik i gang.

Havde man nævnt denne kamp inden turneringsstart, så ville tyskerne være ganske gode favoritter, men resultaterne undervejs har ændret på det.

Sverige går ind til kampen som bookmakernes favorit. Oddset er 2.30 og du kan vælge og vrage mellem adskillige bookmakers, der tilbyder det odds, f.eks Bet365.

Det uafgjorte resultat kan du få 3.40 for hos Tipico, og mener du at tyskerne får styr på deres slingren og styrer i finalen, så skal du en tur til Unibet for at høste odds 3.15.

De bedste odds på Sverige-Tyskland:

Sverige: 2.30 hos Bet365
Uafgjort: 3.40 hos Tipico
Tyskland: 3.15 hos Unibet

Det er klokken 20.30, det går løs på EuroSport.

Dagens spilforslag:

3.15 på tyskerne havde før turneringen været en gave i sådan en kamp her. Man skal dog ikke undervurdere selvtilliden, svenskerne har opbygget og det tror vi heller ikke, at Tyskland gør. De er rutinerede og har prøvet det før. Sverige på den anden side har stor respekt for tyskerne og spiller formentlig lidt mere henholdende end mod de andre hold, de har mødt. Det ligner en lavtscorende kamp og muligvis 0-0 og forlænget spilletid. I odds.dk tager vi det lidt med ro og nøjes med at spille på:

Sverige-Tyskland: Under 2.5 mål til odds 2.00 hos Bet365.

Hitrate: 6/19 = 32%
Samlet indsats: 19
Samlet resultat: -5.23
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 72%