Indlæser...

I aften kl. 21.00 tager Skotland imod Danmark på Hampden Park i Glasgow, og her er Danmark spinkle oddsfavoritter lige nu til odds 2.63. For første gang siden år 2000 hed landstræneren ikke Morten Olsen, da Danmark i sidste uge slog Island med 2-1 i en til tider særdeles velspillet venskabskamp i Herning. I stedet er det som bekendt nu Åge Hareide som har ansvaret for det danske landshold, og det skal blive spændende om Hareide kan følge op med endnu en sejr mod Skotland.

bet365 har odds på Skotland vs Danmark, og her er der netop nu odds 2.90 på Skotland, odds 3.30 på uafgjort og ikke mindst odds 2.63 på Danmark.

Se flere odds på kampen mellem Skotland og Danmark herunder hos bet365.

Odds på Skotland vs Danmark >>

 

Indlæser...

 

 

Venskabskamp: Skotland vs Danmark

Skotland missede ligesom Danmark også kvalifikationen til EM til sommer, og er – igen ligesom Danmark – nu i gang med at sammentømre et mandskab som kan sikre adgang til VM i 2018. Den første træningskamp blev spillet i sidste uge, hvor Skotland tog til Tjekkiet og sejrede med 0-1 på et mål af Ikechi Anya. Skotland er uden den normale førstekeeper, David Marshall, som til daglige huserer i Cardiff City, men ellers skulle truppen være helt skadesfri og fit for fight.

Det samme gør sig gældende for Danmark, hvor hele truppen også er klar til kamp, selv om der henover weekenden blev skabt tvivl om Kasper Schmeichels deltagelse i kampen. Schmeichel blev allerede for uger tilbage rygtet småskadet i Leicester, hvor han dog ikke har misset en kamp endnu, men forleden udgik han tidligt fra den danske landsholdstræning. “For en sikkerheds skyld”, lød meldingerne i den danske lejr, og i går blev det mere en antydet, at vi formentlig får landsholdsdebut til Jonas Lössl mellem stængerne mod Skotland.

Mod Island spillede Danmark en rigtig flot kamp, hvor Nicolai Jørgensen stjal billedet med begge Danmarks scoringer efter assists fra Yussuf Poulsen og Christian Eriksen. Hvis Nicolai Jørgensen scorer kampens første – eller sidste – mål, kan du få odds 9.50 på FCK-angriberen på målscorer-markedet hos bet365. Til at score “når-som-helst” i kampen, kan du få odds 4.33 på Nicolai Jørgensen.

Fire gange har Danmark mødt Skotland i nyere tid, hvor vi skal tilbage til 2011 for at finde det seneste møde med skotterne. Her var der formentlig fuld knald på sækkepiberne, da Skotland vandt det opgør 2-1. Til gengæld har vi kunne klappe med hatten de tre foregående gange, hvor Danmark hver gang har vundet med præcist 1-0. Skulle dét ske igen i aften, kan du få odds 7.00 på 1-0 til Danmark.

Se alle odds på Skotland vs Danmark >>

 

bet365-580x330