Der var ingen hjælp at hente for Danmark under kvindernes EM i går. Island tog billetten som den ene af de bedste treere og nu er det så spørgsmålet om Danmark kan gå videre på bekostning af gruppe C’s treer.

Stillingen før sidste runde er:

Frankrig: 6 points og +3 i målscore
Spanien: 3 points og 0 i målscore
England: 1 point og -1 i målscore
Rusland: 1 point og -2 i målscore

Til sammenligning, så er Danmark sluttet med 2 points og -1 i målscore.

Det gælder for Danmark om at holde 2 hold fra gruppe C under sig. Det vil med andre ord sige, at Rusland og England skal tabe. Hvis der er pointlighed, så trækkes der lod om hvem, der går videre. Målscoren tæller således ikke under EM i Sverige, når man sammenligner de bedste 3’ere. Den bruges kun til at afgøre, hvem der er en gruppe’s tredjeplads.

Dagens kamp er Frankrig-England og der skal vi som danskere håbe på fransk sejr. Problemet ligger i, at Frankrig vinder gruppen, hvis de bare opnår uafgjort, så det vil de være tilfredse med.

England vil blive treer med en uafgjort, hvis Spanien undgår at tabe til Rusland. Der vil helt sikkert blive lyttet meget grundigt til den kamp, imens englænderne selv spiller.

Hvis Danmark skal have en chance for at gå videre, så skal det som nævnt ende i en fransk sejr. Tror du på, at vi holder liv i håbet, så får du 1.90 hos langt de fleste bookmakers, heriblandt Unibet.

Kommer Spanien solidt foran i den anden kamp, så er uafgjort et perfekt resultat for Frankrig og et ok resultat for England og så dør kampen muligvis lidt. Tror du på det scenarie, så er der 3.75 at hente hos Bet365.

Kommer Rusland til gengæld foran i den anden kamp, så er presset på englænderne. Så skal de vinde. Tror du på, at det sker, og på at de kan det, så er det ligeledes Bet365, du skal snakke med. Så får du odds 4.20.

De bedste odds på Frankrig-England:

Frankrig: 1.90 hos Unibet
Uafgjort: 3.75 hos Bet365
England: 4.20 hos Bet365

Efter et par dage på EuroSport 2, så er vi nu tilbage på moderkanalen EuroSport kl 20:30 som sædvanligt.

Dagens spilforslag:

Spanien er klasser bedre end Rusland. Det tror vi, at de viser med al tydelighed i aften. I og med at de gør det, så er det sandsynligt, at Frankrig og England er tilfredse med en uafgjort. Selvom man ikke må snakke om aftalt spil, så ender det ofte på den måde alligevel. Under alle omstændigheder sker det oftere end de 27%, som odds 3.75 indikerer.

Så dagens spilforslag bliver:

Frankrig-England: Uafgjort til odds 3.75 hos Bet365

Hitrate: 6/14 = 43%
Samlet indsats: 14
Samlet resultat: -0.23
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 98%