Indlæser...

Søndag d. 28/2-2016 kl. 17.30 går det løs i Capital One Cup finalen 2016 på Wembley, når Liverpool møder Manchester City i kampen om årets første trofæ i England.

Liverpool vandt sidst trofæet i 2012 efter sejr over Cardiff i finalen, mens City senest kunne kalde sig Capital One Cup-vindere i 2014 efter finalesejr mod Sunderland. Begge klubber har kæmpet med problemer i denne sæson, og særligt Liverpool har brug for en sejr her, hvis man vil være sikre på at spille europæisk fodbold i næsten sæson. Liverpool er nemlig kun nr. 8 i Premier League, og har derfor et stykke vej op til de Europa-kvalificerende pladser i toppen. Begge klubber vil dog give alt de har i denne spændende Capital One Cup finale, som er en af de stærkeste og mest interessante finaler i turneringen de sidste mange år.

Bet365 har gode odds på Liverpool vs Manchester City i årets Capital One Cup finale, og her er Man City favoritter til odds 2.25, mens Liverpool giver odds 3.10. Uafgjort og dermed forlænget spilletid kan spilles til odds 3.40.

Herunder kan du se flere odds på Capital One Cup finalen 2016 mellem Liverpool og Manchester City hos Bet365. Oddsene i listen forneden opdateres i real time frem til kick off, hvor der selvfølgelig også er liveodds på kampen hos Bet365.

Odds på Capital One Cup finalen >>

 

Indlæser...

 

Optakt: Capital One Cup finale 2016

CapitalI fjor mødtes Chelsea og Tottenham i en god finale, som Chelsea vandt med 2-0. Ellers er det ved at være nogle år siden, vi har haft fornøjelsen af to så kompetente finalister i Capital One Cup’en. Liverpool vs Manchester City borger for en finale fra øverste hylde, for der er rigtigt meget på spil for begge mandskaber.

Hos Manchester City er det meget vel Manager Pellegrinis bedste chance for at slutte af med et trofæ i klubben, da han som bekendt må forlade City til sommer, hvor Pep Guardiola træder til. Samtidig har City brug for succesoplevelser ovenpå en svingende sæson med mange skader og skuffelser på banen.

På det seneste har Manchester City været inde i en skidt stime med tre nederlag på stribe, hvor man først tabte to vigtige kampe hjemme mod Leicester og Tottenham, og derefter lod et reservespækket mandskab stille op til 5-1 prygl på Stamford Bridge mod Chelsea. Dermed var batterierne igen ladet op hos City, som tog til Ukraine og vandt med 1-3 mod Dynamo Kiev i den første af to opgør i Europa League. Her spillede City en rigtig god kamp, og skabte mange chancer, og fik dermed den bedst tænkelige generalprøve før søndagens Capital One Cup finale. Hvis City kan bygge videre på den flotte kamp i Ukraine, bør der være bedre tider på vej til de lyseblå fra Manchester.

 

Liverpool tankede selvtillid i Europa League

Liverpool er også inde i en god stime for tiden, hvor man netop har slået tyske Augsburg ud af Europa League i går aftes efter 1-0 sejr på Anfield Road. Det første opgør endte målløst i Tyskland, og så var Liverpool videre med spinkle 1-0. Før disse to opgør var Liverpool på besøg hos Aston Villa, som blev sønderbanket med 6-0 af et velspillende Liverpool-mandskab. Aston Villa var dog i total opløsning, og storsejren skal også ses i lyset af et komplet sammenbrud hos Aston Villa spillerne. Dog uden at forklejne Liverpools flotte spil i opgøret.

Derudover har der været lidt svingende præstationer og resultater fra Jürgen Klopps mandskab i Premier League de seneste måneder, men dette er en pokalfinale og her er det kun de 90 minutter plus det løse som tæller. Hvis Liverpool kan levere som de har gjort i særligt de seneste tre kampe mod Manchester City, bliver vi vidner til et helt åbent opgør, hvor pokalen kan ende i begge lejre. Begge hold besidder et højt topniveau, og det bør man forhåbentligt kunne ramme i en stor finale, som den der venter på søndag.

Det bliver uden tvivl et brag af en kamp, og potentielt den mest spændende og underholdende Capital One Cup finale i mange år. Du kan se med live på 6’eren fra kl. 17.30 søndag eftermiddag, og placere dine odds på Liverpool vs Man City hos Bet365 her.

Odds på Liverpool vs Man City >>

 

bet365-580x330