U20 VM i Tyrkiet er nået ind i den mere alvorlige fase. Ottendedelsfinalerne starter i dag og det er vind eller forsvind fra nu af.

Dagens kamp står mellem værterne fra Tyrkiet og traditionsholdet fra Frankrig. Begge blev nr 2 i deres indledende gruppe, så lad os kigge lidt nærmere på de vigtige kampe, de har spillet.

Frankrig endte med en sejr over Ghana, uafgjort med USA og nederlag til Spanien, der dominerer alt, hvad der har med fodbold at gøre for tiden. Tyrkiet tabte til Colombia, men slog El Salvador og Australien.

Selvom Tyrkiet fik flest points i indledende, så var det på en noget billigere baggrund.

Man kan da også se på bookmakerne, at selvom Tyrkiet fik flest points i gruppespillet og selvom de er værter med massevis af fanatiske tilskuere i ryggen, så må Tyrkiet affinde sig med at være små underdogs i aftenens kamp.

NordicBet giver bedst odds på de tyrkiske underdogs med 3.50, mens favoritterne fra Frankrig kan udløse odds 2.25 hos Bet365.

Man skal dog ikke undervurdere hjemmebanefordelen og heller ikke troen i tyrkernes hjerter, så det uafgjorte resultat er på alle måder i spil i en kamp som i aften. Tipico giver 3.30 for et X i aftenens ottendedelsfinale.

De bedste odds på Frankrig U20-Tyrkiet U20:

 

Frankrig U20: 2.25 hos Bet365
Uafgjort: 3.30 hos Tipico
Tyrkiet U20: 3.50 hos NordicBet

I dag er det EuroSport det står for at vise sport i tv, og det sker med kickoff kl 20:00.