Sverige_vs_Danmark_boosted_odds_unibet

Lørdag er det tid til det første playoff-opgør mellem Sverige og Danmark om de eftertragtede EM-billetter, og på tirsdag – d. 17. november – er der så returopgør i Parken i København.

Du skal altså kun sove én gang mere, før ventetiden er forbi. Til gengæld skal du ikke sove i timen, hvis du vil gøre brug af et fantastisk tilbud fra Unibet, hvor du kan spille på at Danmark kommer med til EM. Tilbuddet gælder nemlig kun i dag.

Unibets tilbud dækker over begge kampe, hvor du kan få odds 4.00 på at Danmark kvalificerer sig til EM efter de to Playoff-kampe mod Sverige*.

Tilbuddet gælder kun fredag d. 13. november, så hvis du tror Danmark kommer med til EM, er det nu du skal slå til!

 

Få odds 4.00 på Danmark kommer til EM >>

* Regler og vilkår gælder

 

Sådan får du odds 4.00 på Danmark

Først skal du tilmelde dig kampagne-tilbuddet hos Unibet. Du finder tilbuddet på forsiden af Unibet.dk eller under Sport-kampagner i menuen.

Derefter spiller du minimum 100 kr. på Danmark til at gå videre som et single spil (til det normale odds i Unibets sportsbook) senest fredag d. 13. november kl. 23.59. Du må gerne spille mere end 100 kr., men det er maksimalt 100 kr. som bliver spillet til det forhøjede odds 4.00.

 

Hvad sker der hvis du vinder?

Hvis Danmark går videre til EM, og du har spillet mindst 100 kr., vinder du gevinsten fra dit almindelige spil (til det normale odds) med det samme. Differencen på det almindelige odds og det boostede odds 4.00 udbetales som en bonus onsdag d. 18 november kl. 18.00.

Netop nu er oddset på, at Danmark kommer med til EM odds 2.00 hos Unibet, og din bonus vil i tilfælde af gevinst lyde på 200 kr., hvilket er differencen mellem din almindelige gevinst og din boostede gevinst.

Du skal selv huske at acceptere bonussen under “Min konto” hos Unibet inden d. 24. november.

Regler og vilkår gælder for bonussen, og her er det vigtigste at nævne, at bonussen skal spille igennem fem gange til min. odds 1.40, før bonuspengene kan hæves til banken.

 

Se odds på Sverige vs Danmark hos Unibet >>

 

unibet-green-580x330