Nye spillere hos 888sport kan se frem til at kunne modtage stærkt boostede odds på La Liga-kampen mellem Mallorca og Barcelona. Her tilbyder 888sport deres nye spillere odds 7,00 mod tidligere 1,3 på sejr til Barclona. Ønsker man at sætte sine penge på, at Mallorca leverer en gedin overraskelse er der odds 20,00 at hente på dette resultat. Barcelona er involverede i en skarp duel med Real Madrid om mesterskabet, så alt andet end en sejr ville være en katastrofe. Mallorca skal bruge point i kampen for at undgå nedrykning, men dette er næppe en af de kampe, hvor de regner med at hente disse. Kampen fløjtes i gang lørdag den 13. juni klokken 22.00.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Sådan får du forhøjede odds på Mallorca eller Barcelona

  1. Opret dig som ny kunde hos 888sport.
  2. Dit første indskud skal være på minimum 70 kroner.
  3. Med dit første spil skal du spille på kampen mellem Mallorca og Barcelona
  4. Du kan spille mellem 10 og 50 kroner på, om Mallorca eller Barcelona vinder kampen.
  5. Din gevinst vil blive udbetalt inden for 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5 i løbet af 60 dage.

 

Odds på Mallorca-Barcelona

Spansk fodbold er endelig tilbage. I Barcelonas første kamp efter den lange pause gælder det en tur til Mallorca. Mallorca ligger inden kampen til nedrykning, men de har stadig godt fat i de foranliggende hold, så der er ikke grund til at tryppe på panikknappen endnu. Det er klart Barcelona, som har mest at tabe i denne kamp. Med et pointtab kan de potentiel blive overhalet af Real Madrid i kampen om førstepladsen. Vi mener dog ikke, at Barca har det store at frygte mod Mallorca.

 

Derfor vinder Barcelona

Barcelonas sidste resultat i La Liga inden pausen var vigtig 1-0 sejr i den svære kamp mod Real Sociadad. Det holdt hårdt, og der skulle en scoring på straffespark i det 81. minut af Lionel Messi til for at sende de tre point til Barcelona. Samme runde tabte Real Madrid på overraskende vis med 2-1 til Real Betis. I den forrige spillerunde havde Barcelona ellers tabt 2-0 til Real Madrid og dermed afgivet førstepladsen til hovedstadsklubben. Martin Braithwaite startede inde i kampen mod Sociadad og blev skiftet ud kort før kampens slutning. Barcelona kan forud mod kampen mod Mallorca glæde sig over, at Luis Suárez endelig er tilbage efter sin skade.

Mallorcas mange nederlag

Mallorca har gennem denne sæson vundet syv kampe, hvilket er helt pænt i forhold til holdene omkring dem. Deres store problem er, at de kun har spillet fire kampe uafgjort og tabt hele 16, hvilket er flest af alle hold. Der var dog tegn på forbedring i deres sidste kampe før pause. I de sidste fire af disse blev det til to sejre, en uafgjort og et nederlag.

Første kamp mellem Mallorca og Barcelona endte med en 5-2 sejr til Barca på Camp Nou. Her scorede Messi et sine mange hattricks, mens også Suárez og Griezmann kom på tavlen. Hos Mallorca stod Ante Budimir for begge mål. En anden bemærkelsesværdig ting ved kampen var, at Mallorcas japanske kantspiller Takefusa Kubo fik en hård medfart af hjemmepublikummet. Det hænger sammen med, at det japanske stjernefrø har en fortid i Barcelonas akademi. Nu er han dog på kontrakt hos Real Madrid, hvilket selvsagt ikke er populært. Kubo er blot 19 år gammel og har allerede vist sig som værende en vigtig spiller for Mallorca.

Vi tror, at Barcelona bliver for stor en mundfuld for Kubo og Mallorca, der som nævnt stadig har godt med kampe til at forsøge at redde sig i. Odds 7,00 på sejr til Barcelona og en potentiel gevinst på 350 kroner, synes vi derfor er godt givet ud. Hvis man tror, at Mallorca kan skabe et mirakel er der som nævnt en pæn pose penge at hente på det.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne kan udelukkende anvendes af nye danske kunder hos 888sport. For at kunne deltage i kampagnen, skal man som minimum have 70 kroner stående på sin nye  spillekonto. Man skal være opmærksom på, at væddemålet på kampen mellem Mallorca og Barcelona skal være ens første spil og foretaget inden kampstart, som er lørdag den 13. juni klokken 22.00. Kun væddemål foretaget før kampstart vil være kvalificerede til at tage del i kampagnen. Det er dermed ikke muligt at benytte live væddemål i forbindelse med tilbuddet. Man skal være opmærksom på, at det kvalificerende indskud skal være på mellem 10 og 50 kroner. I tilfælde af at man vælger at spille for andre beløb, vil væddemålet ikke længere være kvalificeret til at være en del af kampagnen.

Det er ikke muligt at foretage den kvalificerende indbetaling via Neteller eller Skrill/Moneybookers. Man skal desuden være opmærksom på, at man ikke kan gøre brug af cash-out-funktionen eller boost-billetter i forbindelse med dette tilbud. Funktionen “luk væddemålet” kan heller ikke benyttes. Denne kampagne kan ikke kombineres med øvrige væddemål.

 

Krav om gennemspil

Ved gevinst på sit kvalificerede væddemål vil gevinsten blive udbetalt inden for et tidsrum af 72 timer efter denne kamps afslutning. Derefter skal man gennemspille sin bonus seks gange til minimum odds 1,50 i løbet af 60 dage. Man skal være opmærksom på, at bonussen udelukkende kan omsættes ved spil på sport. Man skal ydermere have placeret sit kvalificerende væddemål inden for 90 dage af ens kontos registrering. Denne kampagne vil kunne benyttes af de første 1.000 spillere, som ønsker at gøre brug af denne. Ydermere bør man være opmærksom på, at kampagnen er begrænset til l én pr. person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mail adresse eller betalingsmiddel.

En spillers ret til at deltage i hvilken som helst kampagne kan til enhver tid begrænses af 888sport. De kan ydermere tilbageholde en hvilken som helst bonus og eventuelle gevinster vundet af disse. Dette vil gøre sig gældende, hvis 888sport vurderer, at der er tale om fejlagtig kreditering af en bonus eller tegn på misbrug af denne. Man skal være opmærksom på, at 888sport forbeholder sig retten til at suspendere, modificee eller aflyse kampagnen på et hvert stadie af denne. Dette kan forekomme uden varsel.