888 giver boostede odds på Wilder vs. Fury II

I denne weekend finder den store rematch mellem Deontay Wilder og Tyson Fury sted. I den forbindelse giver 888 nye kunder chancen for at få boostede odds på kampen. Man kan således for pengene hele ti gange tilbage på vinderen af det store opgør. Det kræver som nævnt kun, at du er ny bruger his 888, og at dette er dit første spil på din konto. Kampen bliver bokset natten til søndag den. 23. februar. Wilder har endnu engang hjammebanefordel, da også rematchen bokses i USA. Denne gang er det i Las Vegas, Nevada.

 

 

Opret dig hos 888

 

 

 

Sådan får du boostede odds på Wilder vs. Fury

  1. Du skal være ny bruger hos 888.
  2. Du skal indbetale 70 kroner.
  3. Du skal spille mellem 10 og 50 kroner på vinderen af Wilder vs. Fury.
  4. Du vil da modtage boostede odds.
  5. Du vil få udbetalt din ekstragevinst indenfor 72 timer.
  6. Du skal gennemspille din gevinst seks gange til minimum odds 1,5.

Det skal du bruge dit odds på

Første kamp mellem de to kambattanter endte uafgjort. 888 har da også valgt at give lige gode odds på vinderen af denne rematch. Deontay Wilder og Tyson Fury kommer til at gå ind til kampen med vidt forskellige strategier. Wilder har for vane at afgøre sine kampe med en hurtig knockout i de tidlige runder. Fury er en fighter, som sagtens kan stå distancen og fortsætte med presse sin modstander gennem hele kampen. I første kamp havde Wilder Fury i gulvet to gange. Det lykkedes dog begge gange britten at komme på benen igen og fortsætte. Herefter landede han nogle gode slag på Wilder.

Wilder vinder

Deontay Wilder sagde efter den første kamp, at han havde ladet følelserne tage over for fornuften. Han mener selv, at han var for ivrig og ikke kalkulerende nok i sin tilgang til tingene. Wilder går som sagt typisk efter at afslutte kampen allerede i de første runder. I første kamp mod Fury fik han dog ikke britten i gulvet før niende runde. Det lykkedes han igen med tre runder senere. På dette tidspunk troede de fleste, inklusive Wilder, at kampen var forbi. Det lykkedes dog som nævnt Fury at komme på benene igen.

Vi tror at Wilder denne gang vil gennemføre sin plan med at knockoutet Fury. Han var meget tæt på i 1. halvleg, hvor flere satte spørgsmålstegn ved dommerens beslutning om at lade kampen fortsætte. Vi tror at Wilder har taget ved lære af sidste kamp og at han vil gå klogere til værks denne gang. Han ved, at kampen ikke må gå hele vejen, da Fury kommer til at dominere en del af runderne, mens Wilder samler kræfter til en ny stor offensiv. Derfor må Widlers gameplan være klar – Fury skal knockoutes. Det tror vi som nævnt lykkes denne gang og at han beholder WBC-sværvægtsbæltet.

 

 

Odds på vinderen hos 888

 

 

Regler og vilkår

Du skal være nu kunde hos 888. Du skal foretage en indbetaling på 70 kroner til din nye konto. Herefter skal du spille mellem 10 og 50 kroner for, at dit spil er kvalificeret til kampagnen. Du skal være opmærksom på, at dette skal være dit første spil på din konto. Du kan ikke foretage indbetalingen med Skrill/Moneybookers, hvis du vil gøre brug af tilbuddet om forhøjede odds. Der kan i særlige tilfælde gå op til 72, før din gevinst fra det forhøjede odds krediteres.

Du skal være opmærksom på, at din gevinst skal omsættes seks gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage. Kun før-kampen væddemål er kvalificerede til denne kampagne. Har du foretaget cash-out, vil dit væddemål ikke være kvalificeret til kampagnen. Dette væddemål kan ikke indgå i kombination med andre væddemål. Har du afgjort dit væddemål via “luk væddemålet” funktionen, vil dette ikke længere være gyldigt med hensyn til kampagnen. Væddemålet skal være foretaget indenfor 90 dage af kontoens registrering.

Tilbuddet om højet odds vil være tilgængeligt for de første 1.000 spillere, som er berettiget til at gøre brug af dette. Kampagnen er begrænset til én per person, husstand, IP-adresse, enhed, e-mailadresse eller betalingsmiddel. 888sport har ret til at suspendere, modificere eller aflyse denne kampagne når som helst og uden forudgående meddelelse.

 

888 logo