888: – Få forhøjede odds 6.00 på Danmark mod Kasakhstan

Danmark er storfavoritter til at vinde kampen lørdag aften i Kasakhstan, så de fleste bookmakere tilbyder odds 1.50 på dansk sejr. Men som ny kunde hos 888sport kan du få et forhøjet odds på Danmark – eller Kasakhstan – til at vinde kampen.

Spil 100 kr. på Danmark (eller Kasakhstan) til det normale odds hos 888 som dit første væddemål hos 888sport, og få boostet oddset til det forhøjede odds, hvis du vinder. Her er der altså odds 15.00 på kasakherne, og odds 6.00 Danmark, og du kan læse mere om hvordan det fungerer med gevinsten forneden eller på forsiden hos 888sport.

Få ekstra høje odds på Danmark her >>

* Regler og vilkår gælder

 

Nye kunder får odds 6.00 på Danmark

Tilbuddet gælder altså kun nye spillere hos 888sport, som placerer deres første væddemål på enten Kasakhstan eller Danmark til at vinde. De fleste vælger nok en dansk sejr og det flotte forhøjede odds 6.00, men tror man på en overraskelse og sejr til hjemmeholdet, kan man få et astronomisk odds 15.00 med dette tilbud.

Du finder ikke de forhøjede odds i oddsoversigten hos 888, hvor du blot skal spille mellem 10 kr. og 100 kr. på det normale kampodds på et af de to hold. Vinder du på væddemålet, får du den normale gevinst udbetalt som du plejer, mens differencen på det normale og forhøjede odds udbetales som en bonus.

Denne bonus skal spilles igennem 10 gange til odds 1.50, før den kan hæves til banken.

Vil du læse mere om Danmarks kamp mod Kasakhstan, kan du finde vores optakt her.